Bayern Monachium - Manchester United - Strona 7

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
ODPOWIEDZODP
Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: Bayern Monachium - Manchester United (1/4 LM 2009/2010)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 07 kwie 2010, 22:39

Niebywałe :shock:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 07 kwie 2010, 22:40

[k****] NIE WIERZE W TO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bayern bedzie w finale...nie ma opcji, zbyt duzo im sie udaje w tej edycji... a pomyslec ze na wlosku wisial ich awans z grupy... na wlosku awans z Viola (sedzia).. na wlosku mecz z MU, juz 3:0...

FCB vs. FCB (a jak juz takie waly toi moze Inter - FCB :o

[k****] NIE WIERZE....

PS. NIE WIERZE :shock:

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 07 kwie 2010, 22:42

A wszystko przez skrajne nieodpowiedzialne zachowanie Rafaela. A rozgrywal tak dobre zawody w I polowie. :?

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 07 kwie 2010, 22:42

Szczerze to Bayern jest wygodniejszym rywalem dla Interu w finale :P

Druga połowa to kompletna zamiana obu drużyn. MU przestał grać, a goście ... wszyscy widzieli. Ribery i Robben reaktywacja i to Bayern gra z Lyonem.

Dziwna decyzja SAFa o zmianie obrońcy za napastnika. Tak jakby chciał grać na czas od tej czerwonej która jak najbardziej prawidłowa.

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 07 kwie 2010, 22:44

michal2 pisze:Upadek angielskiej pilki stal sie faktem. Ciekawe czy za rok dominacja powroci?
Tak po przecież ona upadła w trakcie jednego sezonu ... :roll:

Co do meczu to nawet mi się gada nie chce zagraliśmy tak jakbyśmy pierwszy raz grali w takim meczu zamiast konstruowa długie spokojne akcje przy prowadzeniu 2:0 jechaliśmy chózia na józia i taka prawda. Wielkie gratulacje za ambicje i walkę po po pierwszych 10 minutach chyba nikt się nie spodziewał że Bawarczycy będą w stanie ugra cokolwiek dziś.

Raffael {']

Ferguson też ze zmianami trochę za długo czekał ale czy one tak na prawdę coś wniosły :?: Nie oszukujmy sie na ławce nie mieliśmy ani jednego zawodnika który byłby w stanie poderwac naszą drużyne do ataku.

Załatwiła nas bramka Olica do szatni ... :roll:

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 07 kwie 2010, 22:45

I dlatego nie lubię młokosów w takich meczach. Głupota w pierwszym spotkaniu Neville'a i Evry(oni oczywiscie do młokosów nie należą :P), a teraz Rafael kosztowały nas awans. Szkoda, bo walczyliśmy ładnie i pomimo tego, że graliśmy przez większość meczu niemal z 10,5 zawodnikami awans był w zasięgu ręki. Trzeba natomiast wspomnieć, że po raz kolejny zawiódł Carrick.
Dziwna decyzja SAFa o zmianie obrońcy za napastnika. Tak jakby chciał grać na czas od tej czerwonej która jak najbardziej prawidłowa.
A jak miał grać ? Trzema z tyłu? Rooney i tak robił za statyste, a w 10 biegać trzeba znacznie więcej.

PS Nani był FENOMENALNY!
Ostatnio zmieniony 07 kwie 2010, 22:46 przez red85, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 07 kwie 2010, 22:46

ALe jajo. Przegrac pierwszy mecz w koncowce. Teraz odpasc majac przeciwnika na kolanach :lol: Jak do tego dodac latwa drabinke to jest jaks masakra.

BM jest w obronie dalej gra slabo ale to juz nie moj problem(mam nadzieje do finalu). MU grajac dalej w 11 pewnie by strzelili jeszcze cos a na pewno by awansowali. Tak Rafael zarobil zasluzone kartki i wylecial. Jak juz szukac winnego to tylko jego.
Ciezki tydzien MU. Strata lidera i odpadniecie z LM i to wszystko na OT.

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 07 kwie 2010, 22:46

Boli.

Wypierdalaj Rafael. Mam to w dupie, że grał zajebiście w pierwszej połowie. Te dwie żółte kartki to był kretynizm i tylko głupocie gówniarza zawdzięczamy taki wynik i pożegnanie z LM. Carrick profesor też się popisał przy bramce Olica - niech sobie odpocznie kilka spotkań na ławce. Brawo za walkę, brawo za pierwszą połowę, brawa dla Valencii i Naniego bo dziś robili wielką robotę, brawo dla Rooneya. Brak braw dla Fergusona, chciał się murować przez 40 minut grając w "10" - to nie miało prawa się udać. Jest mi cholernie przykro bo gdyby nie gorąca głowa Rafaela i miernota Carricka mogliśmy mieć powtórkę z Romy bo przez pierwsze 40 minuty graliśmy bardzo dobrze.

Gratulacje dla Bayernu, to dla nich wielki sukces a strzał Robbena był fantastyczny. Grając w przewadze nie dali nam w końcówce nawet uwierzyć w awans. Moim zdaniem w półfinale ich przygoda się jednak skończy - dla mnie to nie jest drużyna, która może wygrać LM. Barcelona wczoraj zrobiłaby z nimi to samo co z Arsenalem.

Szkoda. Wielka szkoda.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 07 kwie 2010, 22:47

A jak miał grać ? Trzema z tyłu? Rooney i tak robił za statyste, a w 10 biegać trzeba znacznie więcej.
Łatwo teraz gdybać co mógł zrobić a czego nie. Jednak moim zdaniem ściągnięcie jedynego napastnika i wpuszczenie za niego obrońcy to było właśnie zaproszenie Bayernu w pole karne MU.

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 07 kwie 2010, 22:49

Manchester odpadl na wlasne zyczenie. Trzeba oddac Bawarczykom, ze graja dalej, niemniej jednak jest to bardziej zasluga MU anizeli ich samych. W obu spotkaniach sfrajerzyli strasznie. Bayern Lyon to moze i przejdzie, ale w finale z Barcelona nie bedzie z nich co zbierac.

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 07 kwie 2010, 22:51

Rafaela czekają ciężkie dni życia w świadomości, że przyczynił się bardzo do odpadnięcia Manchesteru. Obie kartki zarobił niepotrzebnie, ale pierwsza to już był szczyt głupoty. Po co van Bommelowi tą nogę podstawiał to ja nie wiem. Zyskał cokolwiek na tym? Bayern nabrał wiatru w żagle po czerwonej kartce i dopiął swego. Robben znów błysnął geniuszem i strzelił pięknego gola. Ważne było też to, że Bayern pierwszego gola zdobył jeszcze przed przerwą i to też dodało im trochę wiary przed drugą połową. Cieszy mnie, że w półfinałach są cztery drużyny z różnych krajów. Dzięki temu będzie ciekawiej.

Awatar użytkownika
SexyBitch
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SexyBitch » 07 kwie 2010, 22:52

Dobra , ochlanalem .

Napinacz z Turynu niech dalej zyje w swoim swiecie , dla mnie Rafael nie powinien wyleciec z boiska. Zwazywszy na range spotkania takich decyzji jak sedzia nie powinno sie podejmowac - raz nie odgwizdany faul na Rafaelu + kartka za jego "rewanz" , potem do pakietu 2gi zolty kartonik za 2gi faul. Moze i faul taktyczny , ale gdyby sedzia mu darowal majac na uwadze jego blad w 1 czesci nic by sie nie stalo .

Zostalismy zawodowo wydymani przez klub ktory mial byc rozjebany w pyl w tym cwiercfinale. FCB mial duzo szczescia . Nam tego brakowalo . Dla mnie to taki rewanz za 99' , wtedy fortuna byla po naszej stronie .

Nie chce nikogo gloryfikowac , jednak dwa nazwiska rzucaja sie na 1szy plan - Nani i Olic. Ten pierwszy powoli usuwa z siebie łatke gracza z kiepskimi umiejetnosciami i forma. Ten drugi po raz kolejny utwierdza mnie ze beda z niego ludzie i pojdzie troszke wyzej niz FCB .

Trudno sie mowi i zyje sie dalej . Zjebalismy w LM , gonimy lidera w Premiership , ale nalezy byc dobrej mysli .

PS. Gratuluje Barcelonie historycznego obronienia tytulu najlepszej druzyny w Europie.

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 07 kwie 2010, 22:54

Bayern wziął odwet za 99' :) Wierzyłem w Robben'a że jeszcze poczaruje i to zrobił !! Madrid is calling xD Rafael do spółki z Carrickiem wygrali ten mecz Bayernowi. Widok zamkniętego MU na własnym polu karnym na OT - bezcenny. Myślę że nie potrzebnie SAF ściągnął Rooneya , jego obecność na boisku wzmacnia zespół mentalnie i to zajebiście. Manchester świetnie zaczął ale sobie pomyślałem że nie ma co się podniecać bo w końcu w Monachium też pierwsi rozpoczeli strzelanie ale to Bayern je skończył i tu historia się powtórzyła. Już myślałem że Robben przez ten buracki Madryd spieprzy sobie karierę tyle dla nich zrobił ciągnął ich grę pomagał im jak mógł a w efekcie końcowym potraktowali go jak śmiecia. Na szczęście trafił do drużyny z jakimiś ambicjami i dobrym trenerem ciesze się że może coś jeszcze osiągnąć :) btw. ładnie dziabnął z volleya :D

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 07 kwie 2010, 22:55

Nie wiem czego się czepiasz sędziego. W pierwszej połowie może czasem trochę przeginał i każde wejście piłkarza MU gwizdał ale czerwo Rafaela zawdzięczamy tylko jego głupocie.

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 724

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 07 kwie 2010, 22:55

Ten drugi po raz kolejny utwierdza mnie ze beda z niego ludzie i pojdzie troszke wyzej niz FCB .
Nie sądze. Swoje lata już ma. Bayern to jego chyba szczyt. Choć trzeba przyznać, że zawodnik bardzo dobry.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”