Re: Liga Europy (zbiorczy)

Awatar użytkownika
weasel
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Re: Liga Europy (zbiorczy)

Post autor: weasel » 09 kwie 2010, 1:48

Nie wiem na jaką cholerę są ci dodatkowi sędziowie w Lidze Europejskiej obok tych bramek jak i tak nic nie widzą :shock:

Sytuacja z meczu Valencia - Atletico jak Zigica ściągał za koszulkę w dół Juanito (chyba :?: ) w polu karnym, ewidentny karny i co :?: I nic :mrgreen: Nawet jak Zigic podbiegł do sędziego i mu pokazał rozdarta koszulkę to ten nie wiem co myślał, że sam sobie rozerwał :hardkor:

Sytuacja z meczu HSV - Standard 1 gol dla Belgów, rzut wolny idzie dośrodkowanie i 3 :shock: Belgów na spalonym, a co robi sędzia główny :?: Gol dla Standardu :mrgreen: jeszcze tam pal licho tego głównego bo mógł tego nie widzieć ale liniowy :?:

Tak samo w tym samym meczu przepychanka w polu karnym Rost i De Camagro. Koniec końców brazylisjki Belg odpycha chamsko Rosta, a żółtko tylko dla bramkarza HSV. Jak ten cały dodatkowy sędzia za bramką mógł tego nie widzieć :?:

A to w sumie tylko sytuacje ze skrótów co widziałem więc mogło być tego więcej. Chyba jednak ten eksperyment nie wypalił albo wykonawcy do dupy :mrgreen:

Wróć do „Puchary Europejskie”