Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Post autor: Mentor » 09 kwie 2010, 14:11

Dzięki :lol2:

Wszystko się zyebao bo co bym nie wymyślił to i tak będzie wyglądało dużo gorzej od optymalnego zestawienia z Ibrą na szpicy.

Pedro, Henry, Bojan - spośród tych trzech będzie trzeba postawić na przynajmniej jednego. Mam nadzieję, że na jednego bo w pomocy mimo wszystko pozostałbym przy ustawieniu Busquets-Keita-Xavi. Iniesta mógłby zagrać na boku choć wcale nie jestem przekonany czy to będzie dobre rozwiązanie :/ Jeżeli jednak Iniesta na środek to trzeba zrezygnować z Keity. Malijczyk niby nie błyszczy, ale Xavi dobrze grał mając podwójną asekurację. Jestem w kropce...

Najprawdopodobniej jednak na środku ataku zagra Messi a na prawej Pedro albo Bojan.

Iniesta - Messi - Pedro
Iniesta - Messi - Bojan
Iniesta - Bojan - Messi
Iniesta - Henry - Messi
Pedro - Messi - Bojan
Pedro - Bojan - Messi
Henry - Messi - Bojan
Henry - Messi - Pedro
Henry - Bojan - Messi
Pedro - Henry - Messi

Pewnie zapomniałem o jakimś wariancie, ale walić to :lol: Niby jest tego sporo, ale w praktyce większość wygląda blado. Ciekawe czy Titiego stać jeszcze na dobry występ :think: Przed rokiem dał radę, ale ten sezon jest inny. Niewykluczone jednak, że w obliczu absencji Ibry to właśnie Francuz dostanie szansę od pierwszej minuty.

Pedro i Bojan są w porządku, ale jakoś nie widzę ich w tym meczu. Messi będzie miał cholernie ciężką robotę do wykonania :/ Oby chociaż Iniesta dał radę. Kurde, ale się zdołowałem...

Wróć do „Hiszpania”