A gdzie będziesz oglądał?BarcaQzYN pisze:Niektóre puby w Trójmieście pozamykali i meczu dzisiaj nie pokażą, ale tam gdzie miałem iść wszystko będzie zgodnie z planem. Idę chociaż rano planowałem sobie to wyjście odpuścić. Widzę po sobie, że nie wybaczyłbym sobie tego. Zapewne przed meczem w Pubach też zapanuje minuta ciszy, a potem wszyscy już na dobre zapomną o tragedii i skupią się na meczu. Ja w tym momencie już nie mogę oderwać od niego myśli.
Piękny gest piłkarzy Realu i Barcelony. Uczczą pamięć zmarłych minutą ciszy i zagrają z czarnymi opaskami na rękawach. Zapewne paszy się to nie spodoba bo będzie musiał czekać minutę dłużej
A one minute silence will be observed in the Clasico; the players will wear black arm bands in memory of the deceased, amongst which was Polish President Lech Kaczynski
A one minute silence will be observed in the Clasico. The players will wear black arm bands in memory of the victims of this morning's air crash in Russia, amongst which were Polish President Lech Kaczynski, Members of his Cabinet, Polish MPs and Chiefs of Staff the Polish Army. The accident has had great impact all over the world, especially in Poland, where Real Madrid goalkeeper Jerzy Dudek is from.