Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 11 kwie 2010, 0:24
Kendo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pablisso » 11 kwie 2010, 0:35
jest na to odpowiedz i nawet filmik, więc teorii spiskowej w tym raczej nie bedzie, bo kaset mu nie zabrali:Kamil232 pisze:Po godz. 10.00 była kilkuminutowa wypowiedz polskiego fotoreportera. Był naocznym świadkiem katastrofy - mieszka w hotelu oddalonym o 2oo m od tego miejsca. Wybiegł z hotelu słysząc niepokojący szum silników samolotowych. Kiedy biegł usłyszał dwa wybuchy. Na miejsce dotarł przed FSB. Widział czarna skrzynkę. Nie było pożaru, coś tylko dymiło. Twierdził kategorycznie, ze nic nie wskazywało na taki bezmiar katastrofy. . Po kilku minutach pokazało się FSB . Przystawili mu Makarowa do głowy i zabrali kasety. Kazali znikać stad. Facet wie jak wygląda czarna skrzynka - jako fotoreporter - był po katastrofie w Kabatach na miejscu. Kim jest ten człowiek? To ważny świadek. Myślę , że zapamiętałam wszystko. Czy ktoś oglądał i słyszał jego relacje? Wiem, ze te chwile wymagają wielkiej powagi ale nie pozwólmy zamknąć sobie ust. Pytajmy przez łzy. Puki wszystkiego nie zamiotą.... Później będziemy wyciągać wnioski.
Ten koleś to dziennikarz, który był naocznym świadkiem tego wydarzenia, z okien pobliskiego hotelu. Wypowiadał się niedawno w RMF FM. Akurat stał wtedy przy oknie, jednak widział tylko przechylone nienaturalnie skrzydło lecącego samolotu, blisko ziemi, reszta była dla niego spowita mgłą. Zaraz potem usłyszał wybuch, więc wziął kamerę i pobiegł na miejsce zdarzenia, zupełnie nie wiedząc jaki samolot właśnie się rozbił. Nie nakręcił nic więcej, w obawie że zaraz zarekwirują mu sprzęt.
@Kocurovsky: Wypowiadał się w RMF dzisiaj. Mniej więcej powiedział coś takiego: Nie wiedziałem co to za samolot. Kręciłem film. Ale po chwili zobaczyłem barwy, jakie były na kadłubie i tą polską, biało-czerwoną szachownicę. Wtedy rzuciłem wulgarne słowo, którego nie wypada cytować, więc zastąpię je, słowami o kurna mać Potem po nakręceniu filmu podobno wyjął taśmy i ukrył. Jak chcieli mu zabrać kamerę, to powiedział, że nic nie kręcił, bo zapomniał taśmy.
pablisso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 11 kwie 2010, 0:43
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pablisso » 11 kwie 2010, 0:47
pablisso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 11 kwie 2010, 1:13
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 11 kwie 2010, 1:34
U mnie odwołali zajęcia na weekend.KajoFC pisze:Jutro mam szkołę i nie wiem czy jechać czy nie jechać bo jakoś nikt nie wie nic na ten temat
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: pasza » 11 kwie 2010, 1:44
pasza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 11 kwie 2010, 1:57
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 11 kwie 2010, 8:41
Najwidoczniej jej przeznaczeniem nie było wejście do Tubolewa.cloner pisze:czy uda jej się oszukać przeznaczenie?
baziu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Czarna Perła » 11 kwie 2010, 9:06
Odnośnie Komorowskiego - ciepłe kluchy, nie mam pojęcia na kogo teraz będę głosować, nie pasuje mi ten człowiek do pełnienia funkcji Prezydenta RP.Luiz Inácio Lula da Silva ogłosił w Brazylii trzydniową żałobę narodową
Czarna Perła
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 11 kwie 2010, 11:23
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 11 kwie 2010, 12:00
Kaczy co Ty za przeproszeniem pierdolisz... on nie wie co sie dzieje, to jest biedny chory czlowiek, ktoremu robia krzywde ludzie ...pracownicy naukowikaczy pisze:Mimo iż nie upatrywałbym szans na jakikolwiek sukces z jego strony, to przez szacunek dla ofiar tragedii mógłby sobie darować.
przeciez tego nawet nie nalezy rozpatrywac w tych kategoriach...kaczy pisze:Mimo iż nie upatrywałbym szans na jakikolwiek sukces z jego strony
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotr » 11 kwie 2010, 12:34
Piotr

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 11 kwie 2010, 12:42
Killerbean
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotr » 11 kwie 2010, 12:50
Piotr
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio