Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Jarzinho » 22 kwie 2010, 22:00

pasza pisze:cole nie ma byc zadnym crackiem. jest za darmo i jest blyskotliwy. to nie moze byc zly transfer, nawet jak na minute na boisko nie wejdzie, to warto zaryzykowac, zreszta co to za ryzyko jak za darmo jest?
On podobno sporo kasy chce, naprawdę sporo. Jeśli by się nie leczył po pól sezonu i wrócił do formy jak Chelsea zaczął prowadzić Jose to jakaś alternatywa to może i jest, ale ja jestem osobiście na nie.
Co do Ibry to nie wiem jak mam wiedzieć kiedy on jest w formie a kiedy nie, czy jak strzelał bramki na początku sezonu to niby w niej był :idea: Ostatnio jak dostał karniaka o Leo to zaczął ponownie strzelać i zapowiadało się to nieźle. Eto'o swoje nastrzelał w Barcelonie, Zlatan tyle wg. mnie nie nastrzela, ale jeśli będzie strzelał tak ważne bramki jak to zdarzało się Czarnuchowi to będzie OK. Inna sprawa, ze jak przychodził jakiś ważny mecz to Pep wywalał Samu na bok, żeby nie przeszkadzał z Ibra nic się nie da zrobić.
W sobotę jest dobre spotkanie, żeby Pep wrócił do normalności z ustawieniem i żeby może Szwed strzelił coś i się przełamał jak to miało miejsce z Saragossa. Oby, bo już się będę bał o zestawienie linii napadu z Interem.

Wróć do „Hiszpania”