Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: fieldy » 02 maja 2010, 22:39

Mentor pisze:Ja to już praktycznie oszalałem na punkcie Pedro :P Znakomity sezon w jego wykonaniu i tyle. Na początku sezon można się było czepiać, że za bardzo unika gry jeden na jednego, ale w tym aspekcie również się poprawia. To chyba kwestia nabrania pewności siebie. Najlepsze u niego jest to, że zajebiście myśli na boisku, uczy się na własnych błędach i błyskawicznie podejmuje decyzje - na dodatek najczęściej odpowiednie decyzje. Jest zdecydowany i skuteczny. W tym sezonie strzelił już 19 bramek przy 28 celnych strzałach! Ogólnie strzałów oddał 53.
napisałem, że "nie błyszczy" bo pamiętam jak marudziliście, że choć strzela, to długo go nie widać, po czym nagle się pojawia i strzela. Young odwrotnie - cały czas go widać. Anglik jest prawonożny, ale lewą też potrafi dograć, czy uderzyć bez problemu.

Robin i 40 spotkań w sezonie <marzy> mielibyśmy tytuł w kieszeni :)
Robin jest oczywiście lewonożny, choć w poprzednim sezonie chyba częściej prawą strzelał [ale to raczej były takie wepchnięcia piłki z bliska :P]. Choć zaczynał karierę na skrzydle, czy też pomocy to u was by to egzaminu nie zdało. Najlepiej czuje się na środku ataku, a jak go przesunąć, to znów byłyby pretensje, ze nie gra na swoim poziomie [Titiego już zmarnowaliście :P]
mistyk pisze:Tylko, ze my potrzebujemy cracka juz na dzisiaj
nie za dużo tych cracków byście chcieli ? Drudzy Galacticos ?

Wróć do „Hiszpania”