napisałem, że "nie błyszczy" bo pamiętam jak marudziliście, że choć strzela, to długo go nie widać, po czym nagle się pojawia i strzela. Young odwrotnie - cały czas go widać. Anglik jest prawonożny, ale lewą też potrafi dograć, czy uderzyć bez problemu.Mentor pisze:Ja to już praktycznie oszalałem na punkcie PedroZnakomity sezon w jego wykonaniu i tyle. Na początku sezon można się było czepiać, że za bardzo unika gry jeden na jednego, ale w tym aspekcie również się poprawia. To chyba kwestia nabrania pewności siebie. Najlepsze u niego jest to, że zajebiście myśli na boisku, uczy się na własnych błędach i błyskawicznie podejmuje decyzje - na dodatek najczęściej odpowiednie decyzje. Jest zdecydowany i skuteczny. W tym sezonie strzelił już 19 bramek przy 28 celnych strzałach! Ogólnie strzałów oddał 53.
Robin i 40 spotkań w sezonie <marzy> mielibyśmy tytuł w kieszeni
Robin jest oczywiście lewonożny, choć w poprzednim sezonie chyba częściej prawą strzelał [ale to raczej były takie wepchnięcia piłki z bliska
nie za dużo tych cracków byście chcieli ? Drudzy Galacticos ?mistyk pisze:Tylko, ze my potrzebujemy cracka juz na dzisiaj