Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 maja 2010, 10:31
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 10 maja 2010, 11:22
fieldy pisze:12 bramek strzelił own goal, jest drugim strzelcem zespołu
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 10 maja 2010, 11:35
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: muszeq » 10 maja 2010, 11:36
muszeq
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 maja 2010, 11:48
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 19 maja 2010, 15:13
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 19 maja 2010, 15:27
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SexyBitch » 19 maja 2010, 16:43
Foster byl, jest i bedzie cienki jak sik weza . Jak to ma byc nadzieja pilki angielskiej to wspolczuje . On zwyczajnie sie nie nadawal . Teraz pytanie czy Kuszczak zostanie ? Przed koncem sezonu cos psioczyl i szczerze nie bylbym zaskoczony gdybysmy zostali bez 2 GK . Tak czy siak ja juz obralem nam cel transferowy na 1 bramkarza po VDSDyskusji o wyższości Fostera nad Kuszczakiem było bez liku, skoro się go pozbywamy to widocznie nie był lepszym bramkarzem od Polaka. Ma predyspozycje żeby być bramkarzem reprezentacji ale na United Ben był zwyczajnie za słaby. Dostał trochę szans w tym sezonie i nie oszukujmy się, dał dupy. To jeszcze nie ten poziom. Z jednej strony szkody bo żegnamy Brytyjczyka, gościa, który ma zadatki na dobrego GK ale z drugiej nie przekonał mnie do siebie podczas pobytu na OT. Zobaczymy może w Birmingham będzie miał taki sezon jak Hart. Wszystkiego dobrego Ben.
Bramkę mamy załatwioną, obronę też. Kreatywny pomocnik + napastnik. Ferguson mówi o jednym wzmocnieniu a dla mnie te dwie pozycje są konieczne do obsadzenia.
SexyBitch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 19 maja 2010, 17:34
Jeśli ktoś zakłada, że ten co nie poradził sobie w United jest cienki jak dupa węża to nie mamy co dyskutować o futbolu. Możemy o wszystkim innym, ale nie o piłce.Foster byl, jest i bedzie cienki jak sik weza . Jak to ma byc nadzieja pilki angielskiej to wspolczuje . On zwyczajnie sie nie nadawal . Teraz pytanie czy Kuszczak zostanie ? Przed koncem sezonu cos psioczyl i szczerze nie bylbym zaskoczony gdybysmy zostali bez 2 GK . Tak czy siak ja juz obralem nam cel transferowy na 1 bramkarza po VDS
Btw . pozdro red![]()
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 19 maja 2010, 18:47
Silva nie jest skrzydłowym. To ofensywny środkowy pomocnik, ba najlepiej się czuje na tej samej pozycji co Kaka w Milanie grając zaraz za napastnikami bez ingerencji w defensywę. W Hiszpanii gra szerzej, w Valencii gdy kontuzjowani byli wszyscy skrzydłowi też mu się zdarzyło kilka razy, ale to nie robi z niego piłkarza na bok bo on tam gra mimo wszystko słabo.Morrow pisze: Na rynku mamy trochę skrzydłowych: Di Maria, Ribery, Silva.
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SexyBitch » 19 maja 2010, 18:51
Duzo zalezy czy bierzemy rowniez pod uwage rezerwy United. Uppss , sory tam tez odpierdalal czasem maniane .Jeśli ktoś zakłada, że ten co nie poradził sobie w United jest cienki jak dupa węża to nie mamy co dyskutować o futbolu.
SexyBitch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 19 maja 2010, 18:56
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: smurano » 19 maja 2010, 19:41
smurano
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 20 maja 2010, 10:09
SexyBitch pisze:Tak czy siak ja juz obralem nam cel transferowy na 1 bramkarza po VDS![]()
Jak każdy z ligi holenderskiej. Jeśli ma być jeden duży transfer to nie nastawiam się na Urugwajczyka.(L)oczkerson pisze:odnośnie Suareza, to mogę tylko wtrącić, że przeciwko fatalnej defensywie JUVE nie pokazał niczego szczególnego. Dla mnie Suarez mimo, że bombarduje w Holandii to potencjalna mina.
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SexyBitch » 20 maja 2010, 17:39
SexyBitch
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio