Kandydaci na moderatora

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post autor: Tomusmc » 28 mar 2005, 4:16

cloner pisze:
Tomusmc pisze:
cloner pisze:co trzeba zrobic by zostac moderatorem ??
Troche dziwne pytanie bo to nie jest teleturniej. Pozatym musisz się udzielać na forum, być pomocnym dla innych, robić coś dla serwisu itp. Nie bierze się pierwszego lepszego, który jest na forum od dwóch tygodni więc jak narazie możesz zapomnieć o moderatorstwie. Pozdrawiam
wiem ze to nie teleturniej, ale zapewne poszukujecie osob, ktore maja doswiadczenie, a pozatym na futbolu to ja sie znam, stawiam go codziennie, znam pilke nozna europejska bardzo dobrze !! zarowno klubowa jak i reprezentacyjna :) no ale jak bierzecie tylko osoby, ktore cos pisza to narazie mowi sie trudno, moze zaczne sie udzielac :)
pozdro
Mam nadzieje, że znasz się na piłce i będziesz pisał mądre posty, ale nie możemy się sugerować kimś, kto ma pare postów na koncie i jest z nami od paru dni. Pozdrawiam
Anka pisze: Loczek, który inteligentnie się na tym forum wypowiada
MLSoccer, który jest na forum długo, znają go wszyscy i nie wypisuje w swoich postach głupot.
Aniu MLSoccer się nie zgodził na bycie moderatorem, a Loczek nie zostanie modem z powodów, których ja nie chce podać. Jak ktoś inny poda to bedzie jego sprawa, ale bynajmniej redakcja ma poważny powód aby odrzucić jego kandydature.

Wróć do „Wracając Do Meritum”