Re: Polacy w Europie

niedobrzeniec
Junior
Junior
Reputacja: 0

Re: Polacy w Europie

Post autor: niedobrzeniec » 14 maja 2010, 19:48

Ostatni raz taką szmatę jaką puścił Tytoń wczoraj widziałem w meczu Arsenalu z Porto...Ale on już tak ma, obserwuje go od dawna, jest świetny na przedpolu, rewelacyjnie wykorzystuje zasięg ramion, ma (w porównaniu do np. jego czasów z gry w Ekstraklasie) bardzo dobry chwyt i piąstkowanie, nieźle broni uderzenia z dystansu (vide wolny z Twente - klasa!), ale też nie jest to jego pierwsza gafa w tym sezonie, bardzo dobre mecze przeplata naprawdę słabymi, w sytuacjach sam na sam bardzo często wychodzi bardzo daleko od pola bramkowego zupełnie niepotrzebnie, co już nie raz wykorzystali napastnicy rywali Rody w tym sezonie. Co jednak cieszy, widać że stale robi postępy i grając regularnie w następnym sezonie może naprawdę wskoczyć na jeszcze wyższy poziom, potencjał ma, ale mimo wszystko wydaje mi się, że Kuszczak, Boruc i nawet Fabiański (o ile grając regularnie poprawi grę na przedpolu przy stałych fragmentach gry) to wyższa liga, szczególnie ci dwaj pierwsi i póki co Tytoń może walczyć z Załuską, Pilarzem, Sapelą, Sandomierskim i Szczęsnym o numer 4 według mnie.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”