Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 20 maja 2010, 18:59
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 20 maja 2010, 19:25
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 20 maja 2010, 19:37
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 20 maja 2010, 19:44
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 20 maja 2010, 20:30
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 21 maja 2010, 15:11
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 21 maja 2010, 17:39
AgaD
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 21 maja 2010, 18:09
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 21 maja 2010, 18:27
I słuszna postawa kibica Juve. Dziwią mnie wszelcy kibice Juve, Milanu, Romy itp, któzy trzymają za Inter dla dobra Serie A. Jak ktoś już napisał - "a co mnie obchodzi ile miejsc będą mieć Włosi? Ważne, żeby Juve wygrywało LM a po co mi tam inne włoskie kluby?" - tak właśnie powinno być. Każdy niech się zamartwia o swój klub. Inter jeśli jutro wygra to w trofeuach LM przegoni Juve - czy kibice Juve naprawdę tego chcą? Liga włoska prędzej czy później się odrodzi, ale teraz ją pare lat pokuty za afery i zadymy tak jak Angole w latach 90-tych nie istnieli za banicję za Heysel. Dopiero pod koniec blisko przełomu wieków się coś ruszyło. Nie ma co płakać. Poza tym prawdziwi włoscy kibice nienawidzą się nazwaajem i nigdy nie będą trzymać kciuków za np. Inter jutro. Historyjka na potiwerdzenie słów - w 1983 w finale Puchauru Europy zmierzyły się Hamburger SV i Juve. Wygrali Niemcy po golu Magatha 1-0 a uradowani tym faktem kibicem Milanu kupili strzelcowi jedynej bramki piękny, pamiątkowy złoty łańcuch w nagrodę, że dzięki jego strzale ich odwieczni rywale nie są najlepsi w Europie.arek_ahig pisze:Oczywiscie w finale kibicuje Bayernowi. Nie ma znaczenia, ze ten kto wygra zagwarantuje swojemu krajowi 4 miejsca w LM na kolejny rok. Dla mnie, kibica Juventusu liczy sie tylko walka o scudetto. Zadne polsrodki w postaci 2,3,4 miejsc nie interesuja mnie. Miano najbardziej utytulowanej druzyny w lidze wloskiej zobowiazuje.![]()
Dodatkowo mam nadzieje na mase bramek, bo tak sie zlozylo, ze od ilosci bramek zalezy wysokosc mojego bonusa w jednym z bukmacherow internetowych.
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 21 maja 2010, 19:02
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 21 maja 2010, 19:18
Hehe, mógłbym napisać identycznego postaRezus pisze:Ja byłem, wstyd się przyznać za Interem w półfinale bo Hiszpanów zdzierżyć nie mogę ("najpiękniejszy futbol" i temu podobne gówna) ale teraz do boju szwaby, niech czekają kolejne 40 lat
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 21 maja 2010, 19:37
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 21 maja 2010, 19:49
Ma facet jaja, że potrafi prawdę przyznać. Gdyby nie sędziowie, to Bayernu by w finale nie było - choć myślę tu nie o meczu z ManU, tylko z Fiorentiną.Trener Bayernu Monachium Louis van Gaal zaskoczył kibiców stwierdzeniem, że awans jego drużyny do finału Ligi Mistrzów to także efekt kontrowersyjnych decyzji sędziów. Z tego powodu Holender optuje za wprowadzeniem powtórek wideo jako pomocy dla arbitrów.
Podczas przedmeczowej konferencji prasowej Holender przyznał, że Bawarczycy nie należą być może do najsilniejszych zespołów w Europie, a gra w najważniejszym spotkaniu w Madrycie jest po części efektem szczęścia do arbitrów. - Inter, Chelsea, Barcelona czy Manchester United są z pewnością lepsze od nas – przyznał. - To jednak my gramy w finale. Być może pomogli nam w tym nieco sędziowie, a my potrafiliśmy to wykorzystać. Dlatego też warto zastanowić się nad wprowadzeniem konsultacji arbitrów z zapisem wideo - dodał.
Van Gaal pochwalił też opiekuna Nerazzurrich, Jose Mourinho, z którym zna się od wielu lat. - Myślę, że w tym momencie to jeden z czołowych trenerów. Nie mówię tego o wielu szkoleniowcach, ale on naprawdę na to zasługuje - wyjaśnił. - Zbudował w Mediolanie drużynę zwycięzców, to naparwdę trzeba docenić - zakończył.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 21 maja 2010, 19:52
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 21 maja 2010, 20:18
Powiedział "być może", więc aż tak ostro się znowu nie przyznał do wszystkiegoWilmore pisze:Ma facet jaja, że potrafi prawdę przyznać. Gdyby nie sędziowie, to Bayernu by w finale nie było - choć myślę tu nie o meczu z ManU, tylko z Fiorentiną.Trener Bayernu Monachium Louis van Gaal zaskoczył kibiców stwierdzeniem, że awans jego drużyny do finału Ligi Mistrzów to także efekt kontrowersyjnych decyzji sędziów. Z tego powodu Holender optuje za wprowadzeniem powtórek wideo jako pomocy dla arbitrów.
Podczas przedmeczowej konferencji prasowej Holender przyznał, że Bawarczycy nie należą być może do najsilniejszych zespołów w Europie, a gra w najważniejszym spotkaniu w Madrycie jest po części efektem szczęścia do arbitrów. - Inter, Chelsea, Barcelona czy Manchester United są z pewnością lepsze od nas – przyznał. - To jednak my gramy w finale. Być może pomogli nam w tym nieco sędziowie, a my potrafiliśmy to wykorzystać. Dlatego też warto zastanowić się nad wprowadzeniem konsultacji arbitrów z zapisem wideo - dodał.
Van Gaal pochwalił też opiekuna Nerazzurrich, Jose Mourinho, z którym zna się od wielu lat. - Myślę, że w tym momencie to jeden z czołowych trenerów. Nie mówię tego o wielu szkoleniowcach, ale on naprawdę na to zasługuje - wyjaśnił. - Zbudował w Mediolanie drużynę zwycięzców, to naparwdę trzeba docenić - zakończył.
Ebi
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio