Nie wiem od czego zaczac. Chyba nie ma bardziej zasłużonej osoby na swiecie, która powinna wytargac wielkie uszy za uszy niz Javier. Jestes jedyny, niezastapiony i wiedz o tym. Il Capitano sobie to po prostu wybiegał. Milito to ksiaze Mediolanu dozywotnio i wprowadzamy monarchie jak u Korwina-Mikke, Leandro szykuj sie na przejecie tronu. Reszta składu jamjskie "big up", polskie "[k****], jestescie bezbledni". Naprawde nikogo nie zapomne. Julio mistrz, który wg Hajty jest slabym bramkarzem, jestes tym najlepszym co spotkało Mediolan. Przypominaja mi sie jego puste przeloty w pierszwym sezonie, czy idiotyczna reka poza polem karnym. Golkiper którego mozna porównywac tylko do Casillasa za najlepszych czasow. Maicon, koncowka sezonu na maksa, najlepszy prawy obronca globu. Pamietam zlot w Krakowie i pijana wymiane zdan ze skorpsem i Krzysztofem Jarzyna kto jest najlepszym prawym obronca na swiecie. Dzieki ze twoja gre byla jedynym moim argumentem. Cuchu - wychowanek Realu
Dzisiejszy mecz. Do 35 minuty zbyt pasywnie. Tak sie wydawało. Pozniej toczylo sie tak jak Inter zaplanował i Bayern nie mogl nic zrobic. Robben z Lahmem to za malo. Naprawde wielki szacunek za to co zrobilsicie. Naprawde fantastyczna LM w waszym wykonaniu, ale coz my czekalismu dłużej
Massimo Moratti. Najszczesliwszy człowiek na swiecie.
Mourinho. Kiedys bodaj Chlopaczek (moj ziom) pytał/ripostował ze jestem fanbojem Jose. Chlopaczek jesli druzyna ma konsekwentnie wyznaczony cel i jest perfekcyjnie zaprogramowana to chyba musze byc fanbojem Mourinho. On napompował tych ludzi wiara, ze moga tez tak czynic w LM, jak wygrywaja w lidze. Rozumiem jego decyzje. Wszystkiego najlepszego Mou na nowej drodze zycia, jestes prawdziwym Interista i rozumiem Twoje motywacje. Pokazales to pomimo pewnej komisji, która robila wszystko, zeby utrudnic zycie Interowi dales rade. Jestes w gronie najwiekszych, tych których Inter nigdy nie przestanie pamietac. Dziekujemy, to byl dla nas zaszczyt.
Ibrahimovic. Człowiek, który odzesdł z Interu by wygrac LM. Dzieki za gole i dzieki za decyzje. Bez ciebie nie byloby tego pucharu.
3/3
Forza Inter!