Re: Finał LM 2009/10: Bayern Monachium - Inter Mediolan

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Re: Finał LM 2009/10: Bayern Monachium - Inter Mediolan

Post autor: Babel » 23 maja 2010, 1:43

Przez caly rok Babel bedzie chodzil 30 cm nad chodnikami, bynajmniej nie z powodu calej masy uzywek których jest fanem. Przemyslenia po Zoładkowej uprzedzam.

Nie wiem od czego zaczac. Chyba nie ma bardziej zasłużonej osoby na swiecie, która powinna wytargac wielkie uszy za uszy niz Javier. Jestes jedyny, niezastapiony i wiedz o tym. Il Capitano sobie to po prostu wybiegał. Milito to ksiaze Mediolanu dozywotnio i wprowadzamy monarchie jak u Korwina-Mikke, Leandro szykuj sie na przejecie tronu. Reszta składu jamjskie "big up", polskie "[k****], jestescie bezbledni". Naprawde nikogo nie zapomne. Julio mistrz, który wg Hajty jest slabym bramkarzem, jestes tym najlepszym co spotkało Mediolan. Przypominaja mi sie jego puste przeloty w pierszwym sezonie, czy idiotyczna reka poza polem karnym. Golkiper którego mozna porównywac tylko do Casillasa za najlepszych czasow. Maicon, koncowka sezonu na maksa, najlepszy prawy obronca globu. Pamietam zlot w Krakowie i pijana wymiane zdan ze skorpsem i Krzysztofem Jarzyna kto jest najlepszym prawym obronca na swiecie. Dzieki ze twoja gre byla jedynym moim argumentem. Cuchu - wychowanek Realu :rydzyk: . Mistrz odbioru, choc Gago jest lepszy.

Dzisiejszy mecz. Do 35 minuty zbyt pasywnie. Tak sie wydawało. Pozniej toczylo sie tak jak Inter zaplanował i Bayern nie mogl nic zrobic. Robben z Lahmem to za malo. Naprawde wielki szacunek za to co zrobilsicie. Naprawde fantastyczna LM w waszym wykonaniu, ale coz my czekalismu dłużej :P . Gloria Victis. Pierwszy raz Bayern wzbudził taka moja sympatie. Naprawde mozecie byc dumni z Olica, Robbena i spolki. Bez kurtuazji.

Massimo Moratti. Najszczesliwszy człowiek na swiecie.

Mourinho. Kiedys bodaj Chlopaczek (moj ziom) pytał/ripostował ze jestem fanbojem Jose. Chlopaczek jesli druzyna ma konsekwentnie wyznaczony cel i jest perfekcyjnie zaprogramowana to chyba musze byc fanbojem Mourinho. On napompował tych ludzi wiara, ze moga tez tak czynic w LM, jak wygrywaja w lidze. Rozumiem jego decyzje. Wszystkiego najlepszego Mou na nowej drodze zycia, jestes prawdziwym Interista i rozumiem Twoje motywacje. Pokazales to pomimo pewnej komisji, która robila wszystko, zeby utrudnic zycie Interowi dales rade. Jestes w gronie najwiekszych, tych których Inter nigdy nie przestanie pamietac. Dziekujemy, to byl dla nas zaszczyt.

Ibrahimovic. Człowiek, który odzesdł z Interu by wygrac LM. Dzieki za gole i dzieki za decyzje. Bez ciebie nie byloby tego pucharu.

3/3

Forza Inter!

Obrazek

Wróć do „Puchary Europejskie”