Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Jarzinho » 29 maja 2010, 20:53

Muszę przyznać, że Mou coraz bardziej działa mi na nerwy, to, że odbiera szansę na pozostanie Gutiego to już ewidentny przykład, że idzie na wojnę z Barceloną. Carckovia także jest niezadowolona, on Ramos i Cristiano to sztandarowe postacie. Trzeba przyznać, że te skecze są coraz lepsze i śmieszniejszy.

Poważniej już pisząc- ile zarabiał Pellegrini w Realu. :?: Czy to prawda, że Perez zapłaci całą klauzulę. :?:
Pisałem że Manuel to nieudacznik, mimo wszystko trzeba to trochę zweryfikować. Jednak okazał się prawdziwą pizdą, tak wielką, że mógł już dać Perezowi i Jorge drużynę do prowadzenia, skoro i tak oni o wszystkim zadecydowali za niego. Taka sytuacja strasznie zeszmaciła Pelle, wychodzi na to, że autorytetu to on nie ma za grosz. Już opisałem jego taktykę- dawaj piłkę do Ronaldo i czekamy co zrobi.
RealFan pisze:Po pierwsze Perez nie ma tu nic do rzeczy, bo w tej kwestii o wiele ważniejszy jest Valdano, a po drugie:
No całe szczęście, to daje jeszcze szansę Barcelonie. Swoją drogą nie chcę nikogo wprowadzać w błąd ale czy Perez nie stwierdził, że trzeba iść dalej wg. założonego projektu, bo zdaje mi się, że Valdano przy zwolnieniu Chilijczyka powiedział, ze ten projekt nie wypalił. Jeśli tak to naprawdę pogratulować współpracy, pewnie przy transferach także licytują osobno.

Wróć do „Hiszpania”