Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 24

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
szlachcic
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: szlachcic » 21 mar 2005, 13:06

w Arsenalu rewolucja :/ Rewolucja to jest cos takiego jak sie zmienia nie tylko piBkarzy a trenerów itd a nie zanosi sie na to bo niema takiej narazie potrzeby :!: moizna powiedziec ze zaczeBa sie rewolucja w REALU ;)

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 23 mar 2005, 10:45

Myślę,że z Piresem może zaistnieć podobna sytuacja , jaka miała miejsce z Edu, wiele krzyku jak się potem okazało o nic.Barcelona z pewnościa nie kupi Roberta,Van Bommel jest ich nowym obiektem zainteresowania.Mimo to Wnger powinien rozglądać się za ofensywnym pomocnikiem.Francuz zapowiada w letnim okienku transferowym zakupy gwiazd, mam spore oczekiwania :wink:

Awatar użytkownika
mrc
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mrc » 23 mar 2005, 15:57

olek j pisze:Francuz zapowiada w letnim okienku transferowym zakupy gwiazd, mam spore oczekiwania :wink:
Olek nie ostrz sobie zębów za bardzo na nowe transfery, le Boss powiedział, że kupi jednego bądź dwóch nowych zawodników.

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 23 mar 2005, 22:31

Moje spore oczekiwania to zakup chociaż jednego klasowego zawodnika.

Awatar użytkownika
Ado
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ado » 24 mar 2005, 20:39

Arsene Wenger raczej kupi tak jak mówił 2-3 klasowych zawodników i może do tego jakichś perspektywicznych graczy. Ma do dyspozycji podobno 30 mln funtów więc jest co z tym zrobić. Najważniejsza sprawa to chyba bramkarz i obrońca, gdyż w tym sezonie straciliśmy zdecydowanie zbyt dużo bramek. Najchętniej bym zobaczył u nas Ledleya Kinga z Tottenhamu(ew. Vincent Kompany) i Timo Hildebranda ze Sttugartu. Chociaż ten drugi przedłużył niedawno kontrakt ze Sttugartem... Jeżeli nie on to chętnie bym przywitał na Highbury, któregoś z tych bramkarzy: Kamieni, P.Robinson, Frey.
Kolejna sprawa to wzmocnić siłę naszych skrzydeł, gdyż w najważniejszych meczach zawodzą, a Pires i Ljungberg nie mają wartościowych zmienników, a do tego Francuz ma już swoje lata i nie można się spodziewać po nim jakiś fajerwerków. Tutaj sprawa jest prosta, a nazywa się Shaun Wright-Phillips! Jeżeli Wenger go nie zdoła go kupić to będzie dla mnie ogromnym rozczarowaniem...
Pozostaje atak, ale tutaj nie mam większych pomysłów mimo, że Reyes myśli o Realu, Van Persie jest niedoświadczony, a Bergkamp nie jest wieczny. Sam Henry nie wystarczy niestety.

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 25 mar 2005, 15:02

ehhhh Cole po tym całym zamieszaniu powiedział że już NIGDY nie podpisze kontraktu z Arsenalem :shock: o ile to prawda --> www.arsenal.of.pl <-- :(

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 25 mar 2005, 16:48

No to troche mnie zaskoczyl Cole ta wypowiedzia. Ale ciekawe na ile starczy mu jeszcze sil aby grac ciagle w jednym zespole. Nawet jesli jest to jego klub macierzysty

Awatar użytkownika
patryk89
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: patryk89 » 25 mar 2005, 22:29

Szkoda by bylo odejscia Cole'a Z Arsenalu. Choć osobiscie uważam,ze zostanie w Arsenalu i mysle ze A.Cole i władze Arsenalu dojdą to porozumienia i będzie jak dawniej:)

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 29 mar 2005, 16:46

Patrick Vieira być może odejdzie z Arsenalu. W letnik oknie transferowym może dojść do sytuacji, w której nasz kapitan założy koszulkę Interu, a z Mediolanu przybędzie turek Emre, lub dośwadczony Edgar Davids.Co sądzicie na temat tej transakcji?Ja osobiście nie jestem zbyt zadowolony,dla mnie Patrick nie ma sobie równych na swojej pozycji, i była by to ciężka strata dla "The Gunners".

Awatar użytkownika
mrc
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mrc » 29 mar 2005, 16:51

olek j pisze:Patrick Vieira być może odejdzie z Arsenalu. W letnik oknie transferowym może dojść do sytuacji, w której nasz kapitan założy koszulkę Interu, a z Mediolanu przybędzie turek Emre, lub dośwadczony Edgar Davids.Co sądzicie na temat tej transakcji?Ja osobiście nie jestem zbyt zadowolony,dla mnie Patrick nie ma sobie równych na swojej pozycji, i była by to ciężka strata dla "The Gunners".
Podobno do wyboru oprócz Emre i Davidsa miałby być jeszcze Toldo.

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 29 mar 2005, 17:07

mrc pisze: Podobno do wyboru oprócz Emre i Davidsa miałby być jeszcze Toldo.
Pomimo to zdecydował bym się na któregoś z pmocników, Toldo ma już też swoje lata i popełnia podobne błędy do Lehmanna.

Sprawa bramkarza w Arsenalu jest jasna, trzeba go zmienić, lecz na młodego i ambitnego mężczyzne.Dla mnie Hildebrandt i Sorensen to najpoważniejsze kandydatury

Awatar użytkownika
patryk89
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: patryk89 » 29 mar 2005, 17:52

Ja najchętniej w bramce Kanonierów widziałbym Kameniego .
A co do Vieiry to wątpie czy dojdzie do jego sprzedazy(ew. wymiany) jest kluczowym graczem Arsenalu, i mysle ze Wenger go zatrzyma w klubie :wink:

Awatar użytkownika
mrc
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mrc » 29 mar 2005, 18:14

Faktycznie, Toldo już trochę stary i coraz częściej zdarzają mu się błędy. Kameni byłby dobry albo Frey. A tak w ogóle to Vieira na pewno zostanie 8) Co do pomocników, to zarówno Emre jak i Davids byli by przydatni ale nie na zasadzie wymiany za Pata :evil:
Jak podaje tribalfootball.com, Wenger złóżył ofertę w wysokości 3.5 mln funtów za Massimo Oddo i podobno Włoch jest bliski przejścia na Highbury. Co Wy na to :?:

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 29 mar 2005, 18:15

dziennikarze wymyślili także wymianę reyes-casillas :D

wg mnie było by to bardzo dobre posuniecie... ale ile w tym prawdy :roll:

Awatar użytkownika
patryk89
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład