Re: Wybory 2010

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Re: Wybory 2010

Post autor: Babel » 08 cze 2010, 16:02

Wg mnie problemem lewicy nie jest poparcie czy potrzeba manifestacja siły ze ludzi o takich pogladach jest dajmy (marne) 9-10% społeczeństwa, bo jest wiecej. Problemem lewicy jest to iz ow elektorat nie chce sie identyfikowac z Napieralskim i ludzmi bardziej lub mniej skompromitowanymi. Nie wiem jak długo po rozpadzie SLD powstawac bedzie jakikolwiek liczacy sie ruch lewicowy, ale priorytetem wydaje sie odsuniecie obecnych twarzy lewicy w cien. To oni sa odpowiedzialni za stan obecny polskiej lewicy. Innymi słowy Napieralski to Zebina, Olejniczak to Kaladze i oni nie sa godni reprezentowac mnie czy innych osoby, którym bliski jest pewien swiatopoglad, trzeba dac im kuksanca lub wypowiedziec umowe. Chociaz jeszcze prawie dwa tygodnie do wyborów i moze zmienie decyzje. Na ostatnie wybory do europarlamentu mialem nie isc, a w 5 minut zdecydowałem ze pojde i oddalem glos wazny.
Chlopaczek pisze: tacy jak ja czy Babel
Ja nie bede sie bawił w polityke, bo w 5 minut mnie skompromituja, nawet "zyczliwi" z pilka.pl. Ty tez uwazaj :lol:

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”