No faktycznie oni decydują o obliczu tej partii. Dla mnie to tacy sami szarzy ludzie jak Ci co wystąpili przed kamerami w hicie pt Solidarni 2010.A poprzedni panowie są w komitecie honorowym kandydata PO.
I tym razem sie mylę, jak powiem, że przyjąłem tylko konwencję, którą narzuciłeś kilka postów wcześniej ?bla bla bla. Umiesz coś konstuktywnego napisać niż tylko marne próby ośmieszenia.
Rosja jest silna czy nie ? Chiny są silne czy nie ? Ja bym nie chciał mieszkać w tych krajach, a Ty ?Wiekszego absurdu dawno nie słyszałem. A co to jest Polska? Polska to jesteśmy my obywatele.
Mnie męczy po prostu gadanie o tym jak musimy być silni, jak musimy prężyć muskuły przed innymi. Śmierdzi tutaj kompleksami na odległość. Zamiast skupienia się na tym, żeby to cała Europa się nas bała to może lepiej zróbmy coś, żeby pchnąć ten kraj do przodu.
Nie jestem zwolennikiem PO i zawsze podkreślałem, że nie jest to moja partia.No z pewnością PO ją Ci daje. Szczególnie, że po ich poprawkach np. musisz dłużej czekać na założenie firmy. Rzeczywiście, przez te 3 lata zrobili wiele by umożliwić obrotnym rozwinięcie skrzydeł.
Przypominam, że podatki i składkę rentową obniżył Pis. Więc to dzięki nim masz więcej kasy w portfelu. Więc chyba takie coś jest ważne dla twojego interesu.