Z tego co go kojarzę, to się fajnie prezentował, 9 goli, na rezerwę może się nada. Ile za niego daliśmy?maciek_88 pisze:Oficjalnie nie, ale prezydent Catanii potwierdził, że do nas przejdzie.
Chimentiego to bym już dawno z tego klubu wyrzucił. Nie wiedziałem, że kontuzja Buffona jest aż tak poważna. Od Manningera lepszy nie jest, ale będzie trzymał godny poziom i nie dostawał lobów stojąc na linii bramkowej.maciek_88 pisze:Po to żeby przy kontuzji Buffona, którego nieobecność może wynieść dobrych parę miesięcy mieć 2 bramkarzy na poziomie, chyba, że znów w Lidze Europejskiej chcesz grać Chimentim, jeżeli Manninger złapie kontuzję.
Mundial śledziłem na tyle, na ile czas pozwalał (a nie pozwalał za bardzo - często o 18 dopiero wracałem z praktyk), internetu to wiocha gdzie mieszkałem jeszcze nie zna, a TV sami sobie skombinowaliśmy bo w mieścinie nad naprawdę pięknym jeziorem, gdzie w weekend na plaży kupa ludzi nie ma po barach ani jednego TV. Bardziej chodziło mi o sprawy klubowe typu Gallas w Juve (swoją drogą, świetny ruch). Kogoś sprzedaliśmy? Ale dzięki za info maciek.maciek_88 pisze:Poulsen podaje graczom Kamerunu a ci strzelają gola, Canna daje dupy przy 2 bramkach straconych Włochów, Iaquinta kaleczy w ataku, Marchisio gra wszędzie tylko nie tam gdzie jest jego normalna pozycja - sezon Juventusu trwa nadal.