Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 21 cze 2010, 14:22
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 21 cze 2010, 14:55
Oficjalnie nie, ale prezydent Catanii potwierdził, że do nas przejdzie.Martinez z Catanii jest już oficjalnie nasz?
Po to żeby przy kontuzji Buffona, którego nieobecność może wynieść dobrych parę miesięcy mieć 2 bramkarzy na poziomie, chyba, że znów w Lidze Europejskiej chcesz grać Chimentim, jeżeli Manninger złapie kontuzję.Po co nam Storari?
Idzie pod nóż po MŚ. Pojawiają się głosy, że może nawet spowodować koniec kariery Buffona, ale nie wierzę w to.Jak poważna jest kontuzja Buffona?
Na chwilę obecną tematu nie ma.Co z Krasiciem?
Poulsen podaje graczom Kamerunu a ci strzelają gola, Canna daje dupy przy 2 bramkach straconych Włochów, Iaquinta kaleczy w ataku, Marchisio gra wszędzie tylko nie tam gdzie jest jego normalna pozycja - sezon Juventusu trwa nadal.Coś jeszcze ciekawego działo się przez ostatni tydzień poza porażką Primavery Juve?
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 21 cze 2010, 15:21
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 21 cze 2010, 15:41
Z tego co go kojarzę, to się fajnie prezentował, 9 goli, na rezerwę może się nada. Ile za niego daliśmy?maciek_88 pisze:Oficjalnie nie, ale prezydent Catanii potwierdził, że do nas przejdzie.
Chimentiego to bym już dawno z tego klubu wyrzucił. Nie wiedziałem, że kontuzja Buffona jest aż tak poważna. Od Manningera lepszy nie jest, ale będzie trzymał godny poziom i nie dostawał lobów stojąc na linii bramkowej.maciek_88 pisze:Po to żeby przy kontuzji Buffona, którego nieobecność może wynieść dobrych parę miesięcy mieć 2 bramkarzy na poziomie, chyba, że znów w Lidze Europejskiej chcesz grać Chimentim, jeżeli Manninger złapie kontuzję.
Mundial śledziłem na tyle, na ile czas pozwalał (a nie pozwalał za bardzo - często o 18 dopiero wracałem z praktyk), internetu to wiocha gdzie mieszkałem jeszcze nie zna, a TV sami sobie skombinowaliśmy bo w mieścinie nad naprawdę pięknym jeziorem, gdzie w weekend na plaży kupa ludzi nie ma po barach ani jednego TV. Bardziej chodziło mi o sprawy klubowe typu Gallas w Juve (swoją drogą, świetny ruch). Kogoś sprzedaliśmy? Ale dzięki za info maciek.maciek_88 pisze:Poulsen podaje graczom Kamerunu a ci strzelają gola, Canna daje dupy przy 2 bramkach straconych Włochów, Iaquinta kaleczy w ataku, Marchisio gra wszędzie tylko nie tam gdzie jest jego normalna pozycja - sezon Juventusu trwa nadal.
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mateuszek. » 21 cze 2010, 17:09
Mateuszek.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 21 cze 2010, 18:36
arek_ahig pisze:Wartosc Tiago wzrasta.Moze teraz ktos go zechce za odpowiednia sume.
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 21 cze 2010, 18:39
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 24 cze 2010, 14:32
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 24 cze 2010, 14:38
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: PokerFace » 24 cze 2010, 14:42
PokerFace
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 24 cze 2010, 14:46
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 24 cze 2010, 14:51
Myślę, że Bastos jest raczej wymieniany w kontekście lewej pomocy, nie obrony.(L)oczkerson pisze:Chociaż jak padają takie nazwiska jak Bastos czy Kolarov w kontekście lewej obrony
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 24 cze 2010, 15:13
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 24 cze 2010, 15:18
Może i fajniej, ale niekoniecznie dla Del Neriego. To zachowawczy trener, który wymaga od zawodników dyscypliny taktycznej. Taki ktoś jak Bastos jest w teorii ideałem skrzydłowego dla naszego nowego trenera. Ale zobaczymy, może się mylę.(L)oczkerson pisze:też nad tym myślałem, ale zdecydowanie fajniej by było jakby to była jednak lewa obrona
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 24 cze 2010, 15:42
Nie tylko w teorii. Bastos w praktyce ma wszystko czego Del Neri wymaga od skrzydłowego.Może i fajniej, ale niekoniecznie dla Del Neriego. To zachowawczy trener, który wymaga od zawodników dyscypliny taktycznej. Taki ktoś jak Bastos jest w teorii ideałem skrzydłowego dla naszego nowego trenera. Ale zobaczymy, może się mylę.
(L)oczkerson
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio