fabian pisze:a moim zdaniem to janas popelnil kilka bledow:
1. zwycieskiego skaldu sie nie zmienia a poza tym sobolewski zagral dobry mecz kosowki slabszy ale np. ebi zagral dobrze wiec on powienien grac zamiast karwana zwarzajac na to ze karwan na meczu z azerami chyba nawet siedzial na trybunach
2. wydaje mi sie ze popenil blad nie sadzajac nawet na lawke saganowskiego ktory zagral bardzo dobrze z azerami strzelil 2 bramki przebywajac na boisku chyba tylko 20 minut
3. zbyt pozne zmiany tzn. powinien chyba wprowadzic rasiaka i smolarka (najlepsi ofensywni gracze na lawie w tym meczu) juz ok. 60-65 min albo jednego z nich nawet juz po przerwie
4. wydaje mi sie ze zle zmiany popelnil janas (szkoda ze kontuzji na poczatku meczu doznal rzasa gdyby zszedl troche pozniej janas moglby wprowadzic juz ofensywnego zawodnika) powienien wejsc za karwana smolarek nie mila ktory nie gra w klubie a za kaluznego rasiak powinna to byc zmiana podwojna ok. 60 min spotkania
takie jest moje zdanie
zgadzam sie z pkt 1 reszta nie potrzebna bylaby w ogole gdyby sklad pozostal taki jak z azerami, co do sagana to wcale jakos nie byl boski, wszedl by dobijac, dobil jak nalezy ale na miejsce w pierszym skladzie nie zasluzyl, sa lepsi od niego