fakt, masz rację, nie mogą na podstawie zapisu video podjąć decyzji, choć to jest, między nami mówiąc, skurwysyństwo.Mentor pisze:Mi się wydaje, że nie mogą zmienić decyzji na podstawie powtórki po prostu. Co z tego, że cały świat i cały stadion widzi błąd skoro FIFA nie zezwala na używanie powtórek video w podejmowaniu decyzji.
chyba nawet Diego nie wie, niby są skrzydłowymi, a grają gdzieś w pomocy, gdzie do niczego się nie przydają. Niemcy chyba jednak ich spokojnie pojadą. Messi będzie się cofał, a sam Higuain nic nie zrobi. Jesli chodzi o taktykę, ustawienie i dyscyplinę taktyczną Niemcy zjadają Arg na śniadanie. Obawiam się, że sam Messi i Diego nie pomogą, choć "obawiam" to może złe słowo, bo jak zagrają w 1/4 tak jak dziś, to kibicuje Niemcom.Mentor pisze:Jaką rolę pełnią w obecnej taktyce Maxi i Di Maria?
Hernandez - znakomita bramka. Po sparingach i pierwszych meczach na turnieju mówiłem, ze nie jest jeszcze gotowy by w PL sobie poradzić, ale po tym co teraz zobaczyłem, musze sie na nowo zastanowić