1. Wypadałoby zapytać za czyje grzechy, kto zawinił. Podejrzewam tych włochów co rasiakiem wzgardzili, więc znalazł przytułek w Anglii.cloner pisze:
Nie lubie jak ktos ingeruje w moje posty, no ale trudno, stalo sie
przeczytalem Twoj caly post i mi sie plakac chchialo, wiem ze moje opinie jest kontrowersyjne, co nie oznacza ze nalezy sie od razu nabijac, niektore Twoje odpowiedzi byly na poziomie przedszkolaka.
1 punkt - nie lubie jak ktos sie nabija z rodakow, no ale coz mozna poradzic, Rasiak byl i bedzie zawodnikiem ktoremu nalezy sie miejsce w reprezentacji Polski,
2 punkt - ja jednak zostaje przy swoim - Mieciel przydalby sie w kadrze
3 punkt - Kałużny jest lepszy w defensywie niz Szymkowiak w ofensywie
4 punkt - tu mi sie plakac chcialo
5 punkt - Dudek dobry ?? ale tylko w kadrze, w lidze jest sredniakiem, i czesto sie osmiesza, dlatego napisalem ze czekam az sie osmieszy w reprezentacji (oby przy stanie 5-0 dla naszych)
6 punkt - i Kłos i Głowacki i tymbardziej Twoj ulubieniec "Beret" nie powinni grac w reprezentacji, na srodku powinien grac Żuraw
7 punkt - napisalem o Krzynowku dlatego ze obojetnie czy gra dobrze czy tez nie, zawsze gra 90min, nigdy nie mozna sprawdzic zadnego jego zmiennika, a jak mu sie trafi jakas kontuzja (daj boze oby nie)
8 punkt - zauwazylem ze jestes fanem gumisiowno i Wisly
Pozdrawiam
A tak na "serio" to na przestrzeni wieków w reprze lepiej na jego pozycji spisywali się Włodarczyk, Saganowski, Niedzielan. Kiedy była burza z powołaniem dla Franka, był argument, że on potrafi strzelać tylko w lidze, w miedzynarodowych się spala. Przy Rasiaku wszyscy zasłabli nikt nie maił siły protestować
2. Lubi się ten żel co
3. A Sobolewski lepszy w defensywie od Żurawskiego
4. Nie tobie jednemu, lepsi na twoim miejscu by wymiękli
5. Faktycznie średniak w jednej z najlepszych lig swiata, to gorzej niż jeden z najlepszych polskich Ideoligowych bramkarzy. Dalej zazdrościmy? Czekamy na blamaż, aby powiedz "a nie mówiłem, on jest cienki jak Rasiak"?
6. Żurawski? czy tesh ten słynny Dariuszek z Hannoveru? Kozacko wybrałeś? Nestor polskiej obrony kontra gość, który większość zawodników polskiej kadry minąłby na ulicy i nie poznał. No chyba, że z telewizji
7. A z Ciebie to taki żelowy fanatyk. Zauważyłem również, że lubisz perły z lamusa. Jak to mówią perły przed wieprze
A Gumisie pisz z dużej litery, bo to oznaka szacunku