Re: 1/4 finału Argentyna-Niemcy

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Re: 1/4 finału Argentyna-Niemcy

Post autor: Mentor » 03 lip 2010, 18:24

Co za piękna katastrofa :lol:

Czapki z głów przed Niemcami. Ogląda się ich z przyjemnością i nie mam nic przeciwko, aby z taką grą zdobyli Mistrzostwo Świata. Argentyna żenująca, ale raczej zgodnie z przewidywaniami. To nie jest zespół tylko grupa indywidualności prowadzona przez trenera, który nie zaprogramował nawet swojej ekipy na żadną koncepcję. Słaba defensywa, brak skrzydłowych, brak kreatywnych pomocników - z czym do ludzi? Szkoda pisać. Odpadnięcia Argentyny nie żałuję. Żałuję, że tak skromnie grałem :P Przez całą imprezę gra Argentyny polegała na tym, aby dograć do Leo i poczekać aż coś zrobi z naciskiem na poczekać bo jak już mu dostarczono piłkę to ruch zamierał. Żeby nie było jednak, że tylko go usprawiedliwiam to napiszę, że mnie trochę zawiódł bo mógł coś jednak ukłuć. Winny klęski nie jest i trudno w zasadzie wskazać lepszego piłkarza Albicelestes na tym Mundialu, ale to nie ma żadnego znaczenia. Jeśli chodzi o sytuację w której nadepnął komuś na udo to nie widziałem tylko tę pierwszą powtórkę i wydawało mi się, że to raczej nie było jakieś chamskie zagranie z premedytacją jak w przypadku Melo, ale powtórzę raz jeszcze, że więcej ujęć nie widziałem.

Jeśli chodzi o ZESPÓŁ Niemiec to praktycznie każde można by chwalić i wyróżniać, ale wielu spośród nich jeszcze długo będziemy podziwiać więc pozwolę sobie wybrać Klose - szacun i powodzenia w pogodni za Ronaldo :ok:

Jeśli chodzi o komentarz to Kołodziejczyk mnie zabijał [']

Jeszcze raz gratulacje dla Niemców i ich fanów. Liczę na pojedynek z Hiszpanią w półfinale, ale wpierw La Seleccion muszą zrobić swoje a przyjdzie im to na pewno trudniej niż Niemcom.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”