Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 15 lip 2009, 17:48
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 15 lip 2009, 17:53
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 15 lip 2009, 18:11
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 15 lip 2009, 18:27
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 15 lip 2009, 18:44
Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, ale istnieje dosyć poważna różnica między dyktowaniem tempa, a spokojnej jeździe w środku peletonu.Uwazacie ze Sapa jechal na maxa a ponad setka innych zawodnikow ktora jechala w peletonie byla lepsza od niego fizycznie?
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 15 lip 2009, 18:48
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 15 lip 2009, 19:23
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 15 lip 2009, 19:42
Ja ci kulturalnie odpowiem. Peleton w końcówce odrabia minutę na kilometr (dawno nie oglądałem więc mogę się mylić, ale coś w tych granicach na pewno). Po prostu nie było takiej możliwości żeby Sapa dojechał do mety.
Tomachos

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 15 lip 2009, 20:20
No już ... sorki za tego "muła" z małej literyMartinho pisze:Duch prosze ty juz nie odpowioadaj na moje pytania i na tego posta jak nie potrafisz zachowac sie jak czlowiek
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 15 lip 2009, 23:09
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 27 lip 2009, 22:35
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 28 lip 2009, 23:11
Chyba tak.Jedynie Andy pokazał, że potrafi dotrzymać kroku na etapach górskich Hiszpanowi.Niestety nigdy nie wygra TdF jeżeli znacznie nie poprawi czasówki.Armstrong nie atakował w ogóle w tym Tourze, także do końca nie wiem na co go stać, w przyszłym sezonie na pewno będzie liderem nowej grupy i będzie jednym z faworytów.Duch pisze:Jeśli Contador będzie zdrowy to na lata mamy lidera w tourze.
Fajnie.Jak dobrze pamiętam to Vino jeździ w Astanie, tak ? Jeżeli odejdzie Contador to może on zostanie liderem.Nie wiem kto to jest KurczakDuch pisze: 3. Za rok podobno Vino i Kurczak wracają na trasę
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 29 lip 2009, 0:02
Kurczak to właśnie RassmusenEnJoy's pisze:Nie wiem kto to jest Kurczak, ale ja wczoraj słyszałem, że powrót zapowiadał Rassmusen, specjalista od gór i na pewno będzie ciekawa rywalizacja o koszulkę w grochy.
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 03 lip 2010, 18:03
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 03 lip 2010, 19:11
ddemon
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio