Mentor pisze:Generalnie słonko przygrzało i piszesz jakieś kocopały, że trudno zrozumieć o co Tobie chodzi. Chcesz się odnieść do czyjejś opinii to zacytuj konkretne słowa a będzie łatwiej zrozumieć o co walczysz.
Czyli jednak wiesz że chodziło o styl gry a pisałeś jakbyś nie bardzo rozumiał:Mentor pisze:ulynif napisał(a):Skoro nie wiesz pod jaką teorię to po co odnosisz się do opisu Argentyny?
Ponieważ pisałeś o ofensywie a tylko Argentyna spośród wymienionych przez Ciebie ekip gra stricto ofensywny futbol o czym już napisałem.
Mentor pisze:Wymieniłeś kilka ekip tylko nie wiem w jakim celu i pod jaką teorię.
Ty potwierdzając wcześniej, że jesteś jej miłośnikiem. No chyba że jesteś miłośnikiem ofensywy ale kluczem jest obrona. To czyli co, wolisz piwo zimne, a pijesz ciepłe? I do tego "słonko przygrzało"Mentor pisze:ulynif napisał(a):Jeżeli ofensywa ma być kluczem to po co powołujesz się na słabą obronę?
Kto napisał, że ofensywa ma być kluczem?
A najlepiej niech narysuje bo ja nie potrafięMentor pisze:Ktoś w ogóle rozumie o co chodzi ulynifowi? Poważnie pytam. Jeżeli tak to niech w ramach wolnego czasu i chęci wytłumaczy.