Ja zwykle jestem człowiekiem chłodnym logicznym etc. NIe sądziłem, że tak mnie "przygniecie" ta chwila. TO tak o sobie.
Wręcz przestraszyła mnie deprecjacja tak poważnej chwili, przeniesienie jej poziomu jak pod budke z piwem. Krzyczeliście na Chłopaczka za to że on ma inne zdanie o papieżu, jednak on nie pisał kolokwializmów typu "ziom" "trzymam kciuki" czy przekleństw. Czy Wy nie potraficie inaczej pisać? Toż to poziom panów z ogolonymi głowami i trzema paskami. Ręce opadają. PIszecie jakim to wielkim człowiekiem jest Karol Wojtyła a przy tym piszecie w stylu który uronga jemu jak i wam.
Kotek masz rację z tym łańcuszkiem.
Smitu inteligentnych ludzi widzocznie masz na gg skoro to robią. Na moje 100 kontaktów nikt mi nic nie wysłał.
Z racji, że zgadało się o głupotach = ten łańcuszek to ogłosze swoje stanowisko na przyszłośc.
OGŁOSZENIE
Jak ktoś założy temat typu "zapałmy świeczke za papieża" to dostanie odemnie 5 WP (dla autora), i dodatkowo 1 WP za każdą świeczke dla tych któzy będą w ten sposób "przeżywać"....
Jak ma ktoś potrzebe duchową (ja aktualnie mam chodz w kościele ostatnio bylem .. nawet nie pamiętam) to niech sie pomodli czy pojdzie do kościoła, meczetu czy też synagogi (adekwatnie do wiary). Internet nie służy do tego typu spraw.