Ojciec Święty odszedł......

Awatar użytkownika
bellus
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: bellus » 01 kwie 2005, 22:32

Ja zwykle jestem człowiekiem chłodnym logicznym etc. NIe sądziłem, że tak mnie "przygniecie" ta chwila. TO tak o sobie.

Wręcz przestraszyła mnie deprecjacja tak poważnej chwili, przeniesienie jej poziomu jak pod budke z piwem. Krzyczeliście na Chłopaczka za to że on ma inne zdanie o papieżu, jednak on nie pisał kolokwializmów typu "ziom" "trzymam kciuki" czy przekleństw. Czy Wy nie potraficie inaczej pisać? Toż to poziom panów z ogolonymi głowami i trzema paskami. Ręce opadają. PIszecie jakim to wielkim człowiekiem jest Karol Wojtyła a przy tym piszecie w stylu który uronga jemu jak i wam.

Kotek masz rację z tym łańcuszkiem.

Smitu inteligentnych ludzi widzocznie masz na gg skoro to robią. Na moje 100 kontaktów nikt mi nic nie wysłał.

Z racji, że zgadało się o głupotach = ten łańcuszek to ogłosze swoje stanowisko na przyszłośc.

OGŁOSZENIE

Jak ktoś założy temat typu "zapałmy świeczke za papieża" to dostanie odemnie 5 WP (dla autora), i dodatkowo 1 WP za każdą świeczke dla tych któzy będą w ten sposób "przeżywać"....

Jak ma ktoś potrzebe duchową (ja aktualnie mam chodz w kościele ostatnio bylem .. nawet nie pamiętam) to niech sie pomodli czy pojdzie do kościoła, meczetu czy też synagogi (adekwatnie do wiary). Internet nie służy do tego typu spraw.

Wróć do „Wracając Do Meritum”