Pogódźcie się z jednym - dopóki Franz będzie rządził kadrą, to pozycja bramkarza będzie zawsze najbardziej zaniedbaną. On zawsze miał problemy z doborem golkipera, a pomimo tego, że w kadrze może przebierać i brać kogo chce, to sam stwarza sobie problemy.toporow pisze:Dziwi mnie powołanie Tytonia, niby chłopak gra, ale przecież nie na strasznie wielkim poziomie. Fabian tylko tyle, że jest w Arsenalu, no chyba, że coś przed sezonem w nim drgnęło.
Maja to podobna sytuacja co z Micańskim. Franz po prostu nie widzi w nim kogoś konkretnego, kogoś kto mógłby pociągnąć grę, tak jak nie widział w Bułgarze napastnika dobrego na Ekstraklasę. Maja potrzebuje rozmachu, zaufania, musi czuć, że ktoś go uważa za ważny element swojej układanki. Grembocki w Polonii go zniszczył, a ten odszedł i odbudował się.toporow pisze:Maciej Iwański? Jeden z największych - jak nie największy - obiboków w Ekstraklasie? Który swoim "pressingiem" odstrasza rywali, tak, że oni nie podchodzą do niego, gdy ma piłkę? A gdzie Radek Majewski?
Tak, widziałem. W kilku zachwycił, lecz dał popis w dwumeczu z Roda-Utrecht. Wg mnie koleś jest solidny, ale mamy lepszych. Tyle w temacie.emdżej pisze:Co ty mówisz? Widziałeś jak Tytoń bronił w minionym sezonie?