piszac anonimowy mam na mysli pilkarza ktory ZADEBIUTOWAL w jakiejkolwiek reprezentacji (mlodziezowej badz doroslej) dzieki wystepom w arsenalu. song gdy trafil do arsenalu byl gwiazdeczka mlodziezowki kameru, diaby to juz wogole zabawne: gwiazda mlodziezowki francuskiej, toure gral juz w reprezentacji wks. Nordtveidt gral w mlodziezowce norwegii, ade? bez zartow to byl reprezentant togo. niclas? znowu bez jaj, gwiazderek juniorskiej ekipy z norwegii. wszystko to reprezentacje krajow.michal2 pisze:Song, Diaby (w pewnym sensie), Clichy, Ashley Cole, Kolo Toure, niedlugo Wilshere, Gibbs, moze uda sie wprowadzic na dobry poziom Nordtveidta i Emmanuela-Thomasa
Adebayor nie byl az tak znany a postep zrobil ogromny, Flamini zreszta tez choc mial tylko jeden naprawde dobry sezon
Zreszta co mnie to obchodzi czy anonimowi czy znanija nie twierdze ze Wenger to jakis super lowca talentow. A nasza szkolka to dopiero ma zaczac przynosic talenty z tego co wiem, choc barcelonskiej zapewne nie dogoni. Wenger na swoj sposob to geniusz-za mala kase transferowa stale zajmuje 3, 4 miejsca, czasami nawet dlugo walczy o tytul. Chociaz z ta kasa to tez nie do konca bo juz na pensje wydajemy sporo-2 albo 3 suma w lidze. Zreszta ja tam zadnym zwolennikiem AW nie jestem. IMO stac nasz klub na wiecej. 60 tysieczny stadion zapelniony co 2 tygodnie z najdrozszymi biletami w Europie (?). Troche tracimy w stosunku do Barcy przez te prawa telewizyjne. Mogliby was ukrocic i troche tej kasy wam zabrac
ze znanych pilkarzy ci ktorzy wybili sie w arsenalu na teraz kojarze cole i djourou. jakie to gwiazdy sam widzisz (cole ujdzie w tloku). chcesz zebym wymienil ci ilu pilkarzy ze szkolki barcy wyszlo bezposrednio chocby do reprezentacji hiszpanii roznych kategorii wiekowych? jak ktos tu porownuje transfery juniorow do szkolek barcy i do arsenalu to chyba nie wie na jakim swiecie zyje. niech wenger rozpocznie kupowac graczy ze sweanse, luton, czy ipswich town i ich wyszkala. barca nie kupuje juniorow ktorzy sa gwiazdami turniejow mlodziezowych na arenie miedzynarodowej, ale wyszukuje graczy z malych zazwyczaj klubow.