Re: Lech Poznań (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: Lech Poznań (zbiorczy)

Post autor: Jarzinho » 25 lip 2010, 11:23

czeher pisze:Ponoc jutro ma zostac podana informacja, ze Sadlok i Sobiech oficjalnie zostana pilkarzami kolejorza :!: Rudnevs podobno tez ugadal sie w sprawie pensji - zawirowania netto/brutto. Tak czy owak nie sadzicie ze tego troszke za duzo do ataku, na ostatnia chwile... Dwojka graczy z Ruchu wg mnie jest wielce przereklamolwana, 1sezon a to co robili z nimi azerowie i maltanczycy to druga sprawa.
Skąd masz takie informacje. Ja transferów z Ruchu bym się nie spodziewał, bo oni zażądali więcej za samego Sobiecha niż Partizan za Cleo. :? Ogólnie te transfery by mnie zadowoliły, choć jeśli zostaną przeprowadzone to tylko ze względu na to, że w Ruchu nie jest za ciekawie, że nagle by się zdecydowali ich sprzedać.
Rudnevs z tego co się orientuje chciał chyba najwyższy kontrakt w Lechu. :lol: Choć nie wiem ile dostaje Artur, w każdym razie Lech mu nagle nie podniesie uposażenia o 50 tys. euro, bo zawodnik sobie tak zażyczył, choć był dogadany na innych warunkach. Tak, że nie chce mi się wierzyć, że te transfery dojdą do skutku.

Wróć do „Polska”