niechce sie nikomu zalic, ale cos jest chyba jebniete skoro 2 ostrzezenia za 1 posta?jesli chcesz sie wyzalić, lub poplakac na ramieniu moderatora to zapraszam do tematu Ostrzeżenia
Zamykam
jesli to u was normalne to gratuluje organizacji
Post Wyświetl pojedynczy post autor: yau » 01 kwie 2005, 13:14
niechce sie nikomu zalic, ale cos jest chyba jebniete skoro 2 ostrzezenia za 1 posta?jesli chcesz sie wyzalić, lub poplakac na ramieniu moderatora to zapraszam do tematu Ostrzeżenia
Zamykam
yau
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel » 01 kwie 2005, 13:20
Pawel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: yau » 01 kwie 2005, 15:33
yau
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 01 kwie 2005, 15:39
Poczytaj regulamin tej strony to bedziesz wiedział za co mozesz dostać WP, a za co nieyau pisze:czemu ja mam z kims gadac, chyba nie w mojej gesti leza sprawy organizacyjne tej strony.
i cos sie tak nadymal ze zobaczyles przeklenstwo, prozaizmy to nie odlaczna czesc jezyka polskiego.
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 01 kwie 2005, 16:10
_*For_zaza_Milan*_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 02 kwie 2005, 11:35
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 02 kwie 2005, 11:40
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 02 kwie 2005, 11:48
RoRo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 02 kwie 2005, 11:50
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 02 kwie 2005, 12:19
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 02 kwie 2005, 13:42
generalnie to mod nie moze sie na nikogo uwziac i powinien karac wszystkich rownoserek408 pisze:Bywa tak , ze moze sie Metedator uwziac na kogos i wtedy dostajesz WP za nic. Tak bylo i ze mna (nie bede podawal ksywki tego Metodatora , ale mysle ze on wie o kogo chodzi ) dopoki nie napisalem tego "oficjalnie" w jednym z tematow. Teraz mam swiety spokoj
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 02 kwie 2005, 13:45
Wiesz Smitu. Mod to tez czlowiek i moga zdarzyc mu sie rozne ludzkie rzeczy jak chocby uwziecie sie na kogos. Poza tym jak juz chyba nie raz sie przekonales nie zawsze panuje tu "rownouprawnienie"smitu pisze:generalnie to mod nie moze sie na nikogo uwziac i powinien karac wszystkich rownoserek408 pisze:Bywa tak , ze moze sie Metedator uwziac na kogos i wtedy dostajesz WP za nic. Tak bylo i ze mna (nie bede podawal ksywki tego Metodatora , ale mysle ze on wie o kogo chodzi ) dopoki nie napisalem tego "oficjalnie" w jednym z tematow. Teraz mam swiety spokoj
gdybym to ja byl modem![]()
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 02 kwie 2005, 13:48
nie potwierdzam nie zaprzeczam wiekszosc modow sprawiedliwie rozdaje ciastka, ale czesto zdarza im sie wiele przeoczyc lub wreczyc co nie co nei fer, to ludzie i jest ich poki co za maloserek408 pisze:Wiesz Smitu. Mod to tez czlowiek i moga zdarzyc mu sie rozne ludzkie rzeczy jak chocby uwziecie sie na kogos. Poza tym jak juz chyba nie raz sie przekonales nie zawsze panuje tu "rownouprawnienie"smitu pisze:generalnie to mod nie moze sie na nikogo uwziac i powinien karac wszystkich rownoserek408 pisze:Bywa tak , ze moze sie Metedator uwziac na kogos i wtedy dostajesz WP za nic. Tak bylo i ze mna (nie bede podawal ksywki tego Metodatora , ale mysle ze on wie o kogo chodzi ) dopoki nie napisalem tego "oficjalnie" w jednym z tematow. Teraz mam swiety spokoj
gdybym to ja byl modem![]()
smitu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 02 kwie 2005, 16:25
Musiał to być przypadek. przeoczenie, że nie dostał ktos WP. jesli brzydko się wyraził w "chwaląc coś".RoRo pisze:No to moze ja tez os dodam od siebie ....
Jak ktos napisze w poscie ze cos bardzo lubi. Ojejku jakie to fajne jest i przy tym napisze ze jest to naprawde Z[.][.][.][.][.][.][.]E to nie dostanie zadnego WP...
Jak napisze ze cos mu sie ni podoba ze jest to lipne, Z[.][.][.][.][.]E to jest wieksza szansa ze dostanie WP .....
Czemu tal jest ? Sam tego doswiadczylem, ale zeby nie bylo ze sie skarże:D:D Było minelo ...
pippen
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 02 kwie 2005, 16:49
Chlopaczek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio