Eliminacje do MŚ 2006 - Strona 12

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 02 kwie 2005, 13:32

serek408 pisze:Sobolewski dobrze zagral na tej pozycji z Azrami. Poza tym juz we wczesniejszych meczach reprezentacji i Groclinu mozna bylo dostrzec dobra gre Radka. Wie o co chodzi
Ale on nie gra przypadkiem takiego lekko ofensywnego pomocnika??

Te zmienianie pozycji jak to mialo miejsce na przyklad u Rzasy nie wychodzi zawsze na dobre. Wiem ze Sebastian Mila gral kiedys jako lewy obronca potem na srodku pomocy. Moze jego powinni wyprobowac ??

Ten pomysl z Soboewskim jest jednak do przyjecia i Janas musi dac mu szanse bo inaczej zaczniemy przegrywac ...

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 02 kwie 2005, 13:41

Sobolewski jest defensywnym pomocnikiem. Nie wiem czy moze grac jako boczny albo ofensywny , ale napewno jest tym cofnietym i to On powinien dostac szanse gry w najblizszych meczach towarzyskich

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 02 kwie 2005, 13:44

serek408 pisze:Sobolewski jest defensywnym pomocnikiem. Nie wiem czy moze grac jako boczny albo ofensywny , ale napewno jest tym cofnietym i to On powinien dostac szanse gry w najblizszych meczach towarzyskich
W takim razie powinien to on grac jako piwot, z tym ze nie wydaje mi sie zeby byl on tym klasycznym. Mniejsza z tym, powinien zastapic Radka Kaluznego....

Wyraźnie widac jednak ze nie mamy zadnego perspektywicznego def pom, zeby w przyszlosci nie miec problemow z ta pozycja. Szkda bo wiele talentow sie marnuje ....

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 02 kwie 2005, 13:50

RoRo pisze:
serek408 pisze:Sobolewski jest defensywnym pomocnikiem. Nie wiem czy moze grac jako boczny albo ofensywny , ale napewno jest tym cofnietym i to On powinien dostac szanse gry w najblizszych meczach towarzyskich
W takim razie powinien to on grac jako piwot, z tym ze nie wydaje mi sie zeby byl on tym klasycznym. Mniejsza z tym, powinien zastapic Radka Kaluznego....

Wyraźnie widac jednak ze nie mamy zadnego perspektywicznego def pom, zeby w przyszlosci nie miec problemow z ta pozycja. Szkda bo wiele talentow sie marnuje ....
a znasz jakis polski talent z tej pozycji ??

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 02 kwie 2005, 13:50

Fakt , ze narazie nie ma powodow do spokoju. Ale w przyszlosci mozemy grac dwoma srodkowymi pomocnikami (nie zadni tam cofnieci czy ofensywni). Tylko nie wiem czy to sie bedzie oplacalo

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 02 kwie 2005, 14:02

smitu pisze:
RoRo pisze:

Smitu chodzilo mi o takie talenty zktore dopiero co sa na etapie rozwoju. Powinini troche zainwestowac w mlodziez a za 3-4 layta na pewno bedziemy miec swojego Patricka Vieire .....

Pozdro

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 02 kwie 2005, 14:08

RoRo pisze:
smitu pisze:
RoRo pisze:

Smitu chodzilo mi o takie talenty zktore dopiero co sa na etapie rozwoju. Powinini troche zainwestowac w mlodziez a za 3-4 layta na pewno bedziemy miec swojego Patricka Vieire .....

Pozdro
absolutnie przesadzasz, takiej klasy zawodnika nie bedziemy miec nigdy w kadrze 8) a dlaczego ?? bo ja sie zajelem innym sportem :roll: :wink:

ale tak powaznie najpierw to zanim szlifowac talenty na tej pozycji trzeba uswiadomic mlodym ze samy napastnicy to nie wszystko

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 02 kwie 2005, 14:11

Nie bedziemy miec nigdy ?? A skad ta pewnosc ?? Moze akurat bedzie takie objawienie ze wyskoczy ni z tad niz owad taki superutalentowany piwot (i nietstey zamrnuja jego talent, ale to juz szczegol) ...

Jezzeli polska zebierze szytkie finanse na poslow i wlozy w rozwoj mlodziezy to prezdej czy poźniej wyjdzie cos z tego ....

Ps.. Smitu .. co teraz uprawiasz ??

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 02 kwie 2005, 14:14

RoRo pisze:Nie bedziemy miec nigdy ?? A skad ta pewnosc ?? Moze akurat bedzie takie objawienie ze wyskoczy ni z tad niz owad taki superutalentowany piwot (i nietstey zamrnuja jego talent, ale to juz szczegol) ...

Jezzeli polska zebierze szytkie finanse na poslow i wlozy w rozwoj mlodziezy to prezdej czy poźniej wyjdzie cos z tego ....

Ps.. Smitu .. co teraz uprawiasz ??

jezeli gdyby ... pfff takie gadanie nic nie zmieni :twisted: :twisted:

ja ty czy kazdy musi dzialac nei wazne jak ale musi, ja juz mam swoje plany i mam nadzieje ze mi sie uda za kilka lat powiedziec tak jest z siebie dumny

supertalent to mozemy miec napastnika, obronce, bramkarza, skrzydlowego, ale nigdy piwota, a to dlatego ze w calej historii takiego kogos genialnego nei mielismy, w polsce w szkolkach pilkarskich do pozycji pivota nei bierze sie tak duzej wagi jak w angli, francji czy hiszpani

aaaaaa i teraz trenuje karate, oraz bawie sie w inne sztuki walki

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 02 kwie 2005, 14:18

Nie bierze sie uwagi bo trenerzy w czas nie potrafia dostrzec chlopaka ktory pasowalby akorat na ta czy inna pozycje. Przychodzi taki na trening i bloka sie gdzies w okolicach napadu kiedy to pozniej w meczu nagle coach wystawia go w obronie. Jest zle szkolenie i gwiazdy z prawdziwego zdarzenia jeszcze dlugo nie bedziemy mieli

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 02 kwie 2005, 14:24

serek408 pisze:Nie bierze sie uwagi bo trenerzy w czas nie potrafia dostrzec chlopaka ktory pasowalby akorat na ta czy inna pozycje. Przychodzi taki na trening i bloka sie gdzies w okolicach napadu kiedy to pozniej w meczu nagle coach wystawia go w obronie. Jest zle szkolenie i gwiazdy z prawdziwego zdarzenia jeszcze dlugo nie bedziemy mieli

dokladnie to mam na mysli, mam kumpla ktory naprawde jest talentem i mam nadzieje ze trenerzy z ktorymi bedzie dane mu grac zrobia z niego ludzi, poza tym to jedyny przypadek jaki znam ze go nie marnuja, wszyscy by go chcieli w pomocy, ale on jest typem takiego zurawia czy henrego duzo biega pracuje, podaje, strzela, kiwa oby mu sie udalo

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8695
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 04 kwie 2005, 15:37

Jak mozecie - kliknijcie tutaj : http://sport.onet.pl/1077156,wiadomosci.html
i zobaczcie oceny zawodnikow (Polakow) wystepujacych w lidze niemieckiej :)
W 1.lidze najlepiej Dariusz Żuraw (i to on powinien grac na srodku obrony), a w 2.lidze najlepiej Radosław Kałużny (i to on powinien grac jako defensywny pomocnik)

Pozdro

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 04 kwie 2005, 15:47

cloner pisze:Jak mozecie - kliknijcie tutaj : http://sport.onet.pl/1077156,wiadomosci.html
i zobaczcie oceny zawodnikow (Polakow) wystepujacych w lidze niemieckiej :)
W 1.lidze najlepiej Dariusz Żuraw (i to on powinien grac na srodku obrony), a w 2.lidze najlepiej Radosław Kałużny (i to on powinien grac jako defensywny pomocnik)

Pozdro

no tak przecierz polska reprezentacja ma aspiracje do gry na co najwyzej poziomie drugiej bundesligi :roll: :twisted:

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 04 kwie 2005, 15:58

akurat wedlug mnie to tego nie odzwierciedal niby kaluzny lepszy albo kukileka od krzynia cos m sie nie wydaje

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 04 kwie 2005, 16:01

mathiasek12 pisze:akurat wedlug mnie to tego nie odzwierciedal niby kaluzny lepszy albo kukileka od krzynia cos m sie nie wydaje

o co ci chodzi jesli moge zapytac ??

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”