Post Wyświetl pojedynczy post autor: jabol997 » 30 lip 2010, 13:45
jabol997
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Unista » 30 lip 2010, 15:47
jesteśmy tam gdzie byliśmy od lat.yx666 pisze:Po dwudziestu minutach oglądania wisły wyłączyłem tv. Potem włączyłem na Jagę (i tylko oni zagrali przyzwoicie) ale wyłączyłem już w 60. i poszedłem spać. Jesteśmy na dnie.
W Grecji pierwszy raz usłyszeli o Jagiellonii Białystok i co?emdżej pisze:Ruch zgodnie z przewidywaniami przegrał z Austrią, ale żeby Wisła przegrała z jakimiś Azerami? Pierwszy raz o tej drużynie usłyszałem po losowaniu, a tu proszę - 0:1 i to w dodatku najniższy wymiar kary.
Unista
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 30 lip 2010, 15:55
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Footy » 30 lip 2010, 16:17
Jeśli chodzi o Jagiellonię, to przyznam się szczerze, że nie znam dobrze województwa podlaskiego ani okolic, ale myślę, że na pewno nie wycofali by się z rozgrywek, lecz zagrali na najbliższym stadion, spełniający wymogi UEFA. Co do Ruchu, to mieliby "do wyboru do koloru" na jakim chcieliby zagrać stadionie. Niedaleko jest przecież Stadion Śląski i Stadion Ludowy w Sosnowcu.Unista pisze:Ruch i Jaga i tak nie będą miały gdzie grać.
Z tym "spokojnie" to bym nie przesadzał. Białostoczanie przez całą drugą połowę kontrowali grę. Mecz mogli nawet wygrać, ale zawiodła skuteczność. Z pewnością serca wszystkich fanów Arisu do końca meczu drżały o wynik. Widziałem nawet jak jeden z przebywających na ławce rezerwowych przedstawicieli Arisu, zaczął rozluzowywać sobie krawat w 90 minucie meczu - w takim napięciu przeżywał te ostatnie minuty.Ebi pisze:I jajco. Grecy wygrali i to spokojnie w meczu wyjazdowym.
Footy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Louis_Dawid_Suarez » 30 lip 2010, 17:57
Louis_Dawid_Suarez

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Louis_Dawid_Suarez » 30 lip 2010, 18:01
chyba oglądaliśmy inny mecz, bo ja nie widziałem takiego spokojnego zwycięstwa GreckówEbi pisze:I jajco. Grecy wygrali i to spokojnie w meczu wyjazdowym.
Louis_Dawid_Suarez
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Footy » 30 lip 2010, 19:13
Nie przesadzaj. Na skalę europejską to co najwyżej przeciętniak. Z Ruchem wygrali, bo byli bardziej doświadczeni i dojrzalej grali od "Niebieskich".Louis_Dawid_Suarez pisze:Austria Wiedeń to świetna drużyna
Footy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 30 lip 2010, 19:20
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Footy » 30 lip 2010, 19:46
Tak niestety myślimy. A tam Azerowie? Co tam! Luźny trening będzie, jak z Szawle! I to nie tylko tak myślą Nasi reprezentanci w europejskich pucharach, ale też zawodnicy reprezentacji czy inne drużyny klubowe. W II lidze nikt nie liczył się z Bruk-Betem Nieciecza, a teraz? A teraz to I-ligowa drużyna, która jest blisko porozumienia z Mauro Cantoro!Boromir pisze:No i na tym polega różnica pomiędzy naszymi gwiazdami a kopaczami z zagranicy. Jak oni są faworytami, to nawet mogą grać słabiej (jak Aris) czy w sumie przeciętnie (jak Austria) a i tak wyjadą z korzystnym dla siebie wynikiem i spokojem przed rewanżem. Jak nasi są faworytami (jak Wisła) to gdy im się przeciwnik nie położy to srają już od 30 min bo na tablicy jest ciągle 0:0 a rywal nie chce sobie wbić bramki.
Footy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotr » 30 lip 2010, 20:08
Piotr
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ulynif » 30 lip 2010, 20:14
ulynif

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Louis_Dawid_Suarez » 30 lip 2010, 22:21
zgadzam się... Jednak mi chodziło o to, że to świetna drużyna jak na umiejętności Ruchu ChorzówFooty pisze:Nie przesadzaj. Na skalę europejską to co najwyżej przeciętniak. Z Ruchem wygrali, bo byli bardziej doświadczeni i dojrzalej grali od "Niebieskich".Louis_Dawid_Suarez pisze:Austria Wiedeń to świetna drużyna
Louis_Dawid_Suarez
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 30 lip 2010, 22:24
maciek_88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Louis_Dawid_Suarez » 31 lip 2010, 14:43
Louis_Dawid_Suarez
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 31 lip 2010, 15:11
Aker
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio