Kandydatury Senny czy Oriola świadczą o tym, że Busquets ma pełna zaufanie i jeżeli zdrowie pozwoli to jego pozycja będzie silniejsza niż w ubiegłym sezonie. Jego zmiennik na pewno będzie grał mniej niż grał Yaya.
Jestem za awansem Thiago i Jonathana pod warunkiem, że naprawdę będą od czasu do czasu grać. Końcówki spotkań, nieco więcej minut przy bezpiecznym wyniku i mecze w CdR to minimum. Na grze w rezerwach już się raczej wiele nie nauczą a treningi z pierwszym zespołem to nie wszystko. Poza tym korzyść z rezerwowych ma być tak, że dają odpoczynek zawodnikom pierwszoplanowym a zatem albo ufamy młodym i jazda albo kogoś kupujemy bo nie chciałbym widzieć w kadrze Thiago czy Dos Santosa, których na boisku widzielibyśmy raz na 10 spotkań.
Zapomniałem podzielić się radosną nowiną. Pewnie niektórzy wiedzą, ale raczej nie wszyscy. Messi został zwolniony z towarzyskiego meczu reprezentacji rozgrywanego na 3 dni przed pierwszym meczem o Superpuchar Hiszpanii
Żeby nie było jednak zbyt fajnie to ---> http://www.fcbarca.com/index2.php?goto=kom&news=33018
Najlepsze jest to, że powołanie dostał też Javi Martinez, który dopiero co niedawno wrócił z Mundialu
Jeszcze wracając na moment do Rafy --->
Kurde będzie brakowało tych jego zajebistych podań