Re: Unibet I Liga - sezon 2010/2011

Awatar użytkownika
Footy
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Re: Unibet I Liga - sezon 2010/2011

Post autor: Footy » 01 sie 2010, 10:47

Trener Ojrzyński wypowiadał się nawet, że taktyka była specjalnie ułożona na ten mecz pod Bueno. Cały tydzień trenowano ją, a Daniel nie przyjechał na mecz ligowy. U trenera jest zawieszony, myślę, że nie minie go kara finansowa. On chce odejść, Odra chce też go sprzedać, ale niema chętnych. Kiedyś interesowała się nim Polonia Warszawa, ale tam już teraz jest napastników pod dostatkiem, więc raczej w tym okienku nigdzie się nie przeniesie, chyba, że zagranicę, ale Odra też nie chce go puścić za marne pieniądze.
mksodra.tv pisze:Daniel Bueno od kilku dni nie pojawił się w klubie z Bogumińskiej. Trener Ojrzyński przyznaje, że jest mocno zawiedziony.

Taktyka na dzisiejszy mecz była przygotowana właśnie pod Brazylijczyka. - Jestem mocno rozczarowany jego postawą. Z tego co wiem zawodnik ma ważny kontrakt, dla mnie jest już zawieszony. Bueno spakował się kilka dni temu i wyjechał z Wodzisławia. Takie praktyki nie mają miejsca nawet w IV lidze - burzy się szkoleniowiec Odry.

- Cały czas trenowaliśmy taktykę, gdzie Bueno miał być najważniejszym zawodnikiem naszej drużyny. A on spakował się, nikomu nic nie powiedział i wyjechał - wścieka się trener.

Wróć do „Wracając Do Meritum”