A to dzisiaj juz tylko nudny?Wczoraj bylem nienormalny cos szybko zmienia ci sie.Czy mysle ze jestes niesprawiedliwy?To karanie za posta pod postem ma pewnie zapobiec nabijaniu a dobrze wiesz ze ja nie nabijam postow zeby miec wiecej numerkow na liczniku.Biorac pod uwage ta subtelna roznice to tak jestes niesprawiedliwy.Ale widocznie nienormalnym sie nalezy.Tomusmc pisze:Chłopaczek wez skoncz bo nudny jesteś. Twierdzisz, że jestem niesprawiedliwy? to się grubo mylisz i widziałem, że Ty tez tam troche nabroiłeś więc WP tez dostaniesz. Nie martw się o to!Chlopaczek pisze:Tak myslalem ze na Ciebie moge w tej sprawie liczyc bo np. taki Tomus to jeszcze by przyklasnal tym co mnie powyzywali.bellus pisze:
zaczynam przydzielać WP a troche to patrwa
Dzieki.
edit:licze na kilka banow bo jesli ja dostaje 1 wp za napisanie posta pod postem to oni musza stad wyleciec i nauczyc sie kultury.
Nie powienienem dostac wp bo po tylu atakach to malo kto by sie nie wkurzyl wiec ostrzezenie dla mnie jest w moim odczuciu nie na miejscu bo i tak dlugo wytrzymalem.Fakt jest ze nie uzylem zadnego wulgaryzmu.Jestem jednak zadowolony ze Riva i Piccolo dostali po 9.Takim pustakom sie to nalezalo a to i tak najnizszy wymiar kary.