Ostrzeżenia - komentarze

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post autor: Chlopaczek » 02 kwie 2005, 18:25

Tomusmc pisze:
Chlopaczek pisze:
bellus pisze:
zaczynam przydzielać WP a troche to patrwa
Tak myslalem ze na Ciebie moge w tej sprawie liczyc bo np. taki Tomus to jeszcze by przyklasnal tym co mnie powyzywali.

Dzieki.

edit:licze na kilka banow bo jesli ja dostaje 1 wp za napisanie posta pod postem to oni musza stad wyleciec i nauczyc sie kultury.
Chłopaczek wez skoncz bo nudny jesteś. Twierdzisz, że jestem niesprawiedliwy? to się grubo mylisz i widziałem, że Ty tez tam troche nabroiłeś więc WP tez dostaniesz. Nie martw się o to!
A to dzisiaj juz tylko nudny?Wczoraj bylem nienormalny cos szybko zmienia ci sie.Czy mysle ze jestes niesprawiedliwy?To karanie za posta pod postem ma pewnie zapobiec nabijaniu a dobrze wiesz ze ja nie nabijam postow zeby miec wiecej numerkow na liczniku.Biorac pod uwage ta subtelna roznice to tak jestes niesprawiedliwy.Ale widocznie nienormalnym sie nalezy.
Nie powienienem dostac wp bo po tylu atakach to malo kto by sie nie wkurzyl wiec ostrzezenie dla mnie jest w moim odczuciu nie na miejscu bo i tak dlugo wytrzymalem.Fakt jest ze nie uzylem zadnego wulgaryzmu.Jestem jednak zadowolony ze Riva i Piccolo dostali po 9.Takim pustakom sie to nalezalo a to i tak najnizszy wymiar kary.

Wróć do „Wracając Do Meritum”