Jak dla mnie Kiko jest mocno przereklamowany. Strzelił bramki na tournee, ale gra wyglądała mocno przeciętnie.Bardzo dobrze również spisuję się Macheda.
Raz zagrał w 442 ze Scholsem i grał bardzo dobrze. Nie zmienia to jednak faktu, że w środku grać może, ale raczej w 433.Clevarley również spisuje się bardzo dobrze. Pytanie do tych co widzieli sparingi? Zwykle grywał na skrzydle? bo tak wynikało mi z tego, jak analizowałem składy zmiany i kto zostawał na boisku? I ogólnie gdzie lepiej się chłopak czuje na skrzydle czy w środku?
A ja mam dalej wątpliwości. U nas nawet w 433 nie ma zawodnika odciążonego z zadań defensywnych, bo przecież gdyby tak było to by biegał tam Berbatov, a nie Park, Giggs, czy Anderson.Mówi się ostatnio sporo o Ozilu, gdyby on dołączył do zespołu to jak już pisałem byłoby kapitalnie. Szczególnie odnoszę się tutaj do taktyki 4-3-3- czy jak kto woli 4-5-1 on w niej odgrywał by kluczową rolę, zapewnił by odpowiedni balans między pomocą a atakiem.
Co do DMa to się zgadzam. W gruncie rzeczy bardziej bym się ucieszył gdybyśmy sprowadzili jakiegoś DMa niż Ozila, chociaż fanem talentu Niemca jest od dawna.