Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: majer13 » 07 sie 2010, 11:00

Skrzydła jak na razie wzmocnień nie potrzebują - tak samo zresztą jak linia napadu. Tak jak red pisał potrzebny jest nam ktoś kto stylem gry przypomina Hargo/Fletchera. Jak ten drugi nabawił by się kontuzji (odpukać) to w starciu z każdym mocniejszym rywalem po prostu leżymy. Jak już pisałem kilka stron temu marzył by mi sie Fellaini ale tą opcje możemy wsadzić między bajki jedynie. Ja bym na miejscu sir Alexa spróbował z Realu wyciągnąć Lassa który według mnie spisywał się w Madycie bardzo dobrze i świetnie wpasował by się do naszej obecnej rotacji w środku pola oraz zdecydowanie odciążył Darrena. Można by też kogoś poszukać we Francji ale Lass już jednak udowodnił swoją siłe w bardzo mocnym klubie nie wiadomo jakby to było z zawodnikiem do dużego futbolu wkraczającego. Obrona po sprowadzeniu Smailinga też nie potrzebuje żadnych wzmocnień a w bramce mamy duet VDS- Kuszczak i chyba tylko MC może się z nami równać jeśli chodzi o siłę bramkarską ;)

PS. Jest tylko pytanie do kibiców Realu. Lass jest do wyciągnięcia :?: Bo coś słyszałem że jakiegoś środkowego będziecie sprzedawać bo tam za duży tłok macie.

Wróć do „Anglia”