Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Kamil232 » 08 sie 2010, 18:52

Scholes geniusz! 8) Występ po prostu miazga. Carrick równie świetnie. Panowie opanowali środek pola. Występ jak sprzed 3 lat.

Dobry występ Hernandeza. Byłem straszliwie ciekawy jak on prezentuje się na boisku jak się porusza. Jak wygląda jego gra bez piłki. Cieżko to było ocenić po skrótach. Chciałem zobaczyć czy może grać jako wysunięty napastnik w systemie 4-5-1 i wyglądało to bardzo obiecująco. Kilka bardzo dobrych zgrań, podań do skrzydła. Trzymał się mocno na nogach. Dobre poruszanie się po boisku. Dobrze się zastawiał. Do tego znane już walory, świetnie wyjście na pozycje i wykończenie akcji. Pokazał, że jest gotów do gry. Że jak wypadnie Roo to mamy kogoś kto go zastąpi na szpicy. Kogoś kto w razie niekorzystnego wyniku, może wejść na boisko i odmienić losy spotkania. Szczerze to jestem nim zachwycony :) Sezon pokaże, czy przesadzam z tymi zachwytami czy jednak będzie rewelacją.

Słaby mecz Owena, Parka i poza asystą Naniego. Środek Giggs, Fletcher również nie zaprezentował się najlepiej. Ale po tym spotkaniu jestem zdeycdowanie optymistycznie nastawiony. Mamy alternatywny niemal na każdej pozycjii w środku pola, na skrzydłach i w napadzie(Dobry dzisiaj występ Berbatova i świetnie wykończenie! Oby ten gol dodał mu pewności siebie i pokazał w końcu na co go stać :)). Jak obejdzie się bez kontuzji to jedziemy po trofea! 8) A jak jeszcze by się udało sprowadzić np. Ozila który by dał jeszcze inne możliwości. To by było kozacko. Plus jeszcze jakiś DM i mielibyśmy kompletny skład zdolny do wygrania wszystkiego :)

Wróć do „Anglia”