Reprezentacja Polski (zbiorczy) - Strona 385

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

#TeamLewandowski czy #TeamProbierz?

#TeamLewandowski
8
40%
#TeamProbierz
4
20%
Na selekcjonera Tomasz Tułacz, niech grają zawodnicy U-20 i naturalizowani Kongijczycy
8
40%
Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!
Reputacja: 0

Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 11 sie 2010, 15:18

Bienias pisze:Gdyby nie info o tym ze Eto nie zna Polskich pilkarzy to wogole bym sie nie domyslil ze Polska gra mecz. Mecze towarzyskie reprezentacji sa jak flaki z olejem czyli nudne.
Ale to w końcu nasza reprezentacja. Rozumiem, że w Polsce kibicuje się swoim tylko kiedy wygrywają, a tak to utożsamia się z Barcami i innymi Manchesterami, ale bez przesady, żeby nie wiedzieć, że Polska gra.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 11 sie 2010, 17:44

10 pisze:Ejże? Dobrze widzę? 4-4-2? Czyżby Smuda wreszcie z głową zestawił skład?
Ustawienie jest jakie jest, choć dla mnie bardziej interesują mnie wykonawcy w takich spotkaniach, a tu patrzę i:
A-kaleka Fabiański
B-mniejsze kalectwo Glik
C-Wojtkowiak bez siły
D-Sadlok na lewej
Jedyny pozytyw to brak Dudki w defensywie. Fakt, że kolejny raz nie ma w kadrze lewego obrońcy przestaje mnie zaskakiwać. 2 razy Dudka się ośmieszył, teraz pora na Sadloka. Ławka mnie także rozbawia- Iwański, Rybus, Tosik. Za co. Co do jeszcze składu- to brakuje mi przede wszystkim Mierzejewskiego, przekonał mnie do siebie, choć różnie o nim pisałem, ale spokojnie poradziłby sobie z rozgrywaniem w Polsce. Tak ciężko mi sobie wyobrazić grę Polaków dzisiaj. A Smudę wywaliłbym po spotkaniu z Hiszpanią, dostał te swoje miesiące i żadnego pozytywnego argumentu po tym czasie. Zrezygnował z kilku kalek wymyślonych przez Holendra, ale fakt, że opowiada jakieś bajki o Fabiańskim, Sadloku, Iwańskim i kilku innych mnie przeraża.
emdżej pisze:Ale to w końcu nasza reprezentacja. Rozumiem, że w Polsce kibicuje się swoim tylko kiedy wygrywają, a tak to utożsamia się z Barcami i innymi Manchesterami, ale bez przesady, żeby nie wiedzieć, że Polska gra.
Gdyby kibicowanie w Polsce zależało od wygrywania, to tych kibiców by nie było. Jesteśmy tak głęboko w dupie, że mecze reprezentacji przestają większość interesować. Tym bardziej, że nikt nie wyciąga wniosków, ale to powyżej.

Awatar użytkownika
peler
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peler » 11 sie 2010, 18:08

Powoli zaczynają się eliminacje, oczywiście my w nich nie gramy ale według mnie to Smuda powinien mieć już na przykład 20 piłkarzy wyselekcjonowanych. Powinien powoli się decydować na jakieś ustawienie, jak to wszystko ma wyglądać.
Jak dla mnie to niepotrzebne są te eksperymenty.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 11 sie 2010, 18:20

emdżej pisze:
Bienias pisze:Gdyby nie info o tym ze Eto nie zna Polskich pilkarzy to wogole bym sie nie domyslil ze Polska gra mecz. Mecze towarzyskie reprezentacji sa jak flaki z olejem czyli nudne.
Ale to w końcu nasza reprezentacja. Rozumiem, że w Polsce kibicuje się swoim tylko kiedy wygrywają, a tak to utożsamia się z Barcami i innymi Manchesterami, ale bez przesady, żeby nie wiedzieć, że Polska gra.
Powiem wiecej. Ubolewam ze w sobote nie obejrze Barcy a dzis z wyboru przespie ten mecz przed zarwaniem nocy. Amatorke ciezko sie oglada w tv.

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 11 sie 2010, 21:10

Po paru meczach Smudy i pół godzinie dzisiejszej gry można to już powiedzieć oficjalnie - od kadry Smudy gorsza była tylko Stachurskiego i ostatni raz Piechniczka.

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 11 sie 2010, 21:16

Jeszcze kilka takich spotkań i zatęsknię za poprzednim selekcjonerem.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 11 sie 2010, 21:25

:lol: Przecież to jakiś idiota musi być. Co on nawalony, napastnik na lewym skrzydle. Widzialem już Lewandowskiego na prawym u Leo, teraz widzę Brozka i Lewego na lewym. Bez jaj.
Dobrze, że ściągnął Wojtkowiaka, bo jeszcze kilka minut i umarłby z wyczerpania na boisku. Co Zieliński z nim zrobił to się w głowie nie mieści. Jedyny plus to Murawski, ale tak chyba jest od jakiegoś czasu. Kameruńczycy jak zobaczyli Glika podającego im 2 razy w jednej akcji to chyba sami nie uwierzyli, że przyszło im grać z takimi frajerami.

Awatar użytkownika
10
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 622
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 11 sie 2010, 21:26

A cieszyłem się, że będzie 4-4-2
:haha:

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 11 sie 2010, 21:28

E tam, jak na zawodników którzy przegrywaja z Azerami, Estończykami, Austryjakami to dzis wygladamy całkiem przyzwoicie :wink:

Awatar użytkownika
10
Gwiazda
Gwiazda
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 11 sie 2010, 21:47

Druga bramka - :(. Kameruńczycy robią co chcą.

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 790

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 11 sie 2010, 22:20

Ktoś się orientuje jakie ceny za bilety ustalił PZPN za dzisiejsze widowisko, które miało byc rekompensatą za Hiszpanię? Bo będzie wesoło jak ceny będą droższe od spotkania anglików, gdzie wg prasy bilety można było nabyc w cenie 10 funtów (pewnie chodzi o te najtańsze, ale i tak kapitalna cena).

Awatar użytkownika
10
Gwiazda
Gwiazda
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 11 sie 2010, 22:27

Lewandowski na skrzydle, Peszko w środku... - chaos taktyczny Smudy nie ma granic. To może niezły trener klubowy, bo daje wpierdol na treningach, co procentuje wydolnością, ale praca z kadrą to nie trening, a selekcja i taktyka, które są dla Smudy zwyczajnie obce...

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 11 sie 2010, 22:30

Leo wróć!
Potwierdziło się wszystko, o czym pisaliśmy z Bieniasem przed i po zatrudnieniu Smudy. To katastrofalny materiał na selekcjonera, który gwarantuje katastrofę we wszystkich meczów do czerwca 2012 włącznie. Leo może i się wypalił, może i nie pasował już piłkarzom, ale jednak nie było aż tak źle pod względem piłkarskim do momentu przesądzenia jego odejścia. Smuda pod względem poziomu jego drużyny równać może się tylko ze Stachurskim i powtórką Piechniczka, już Apostel z jego wynikiem w Paryżu sprawiał lepsze wrażenie.

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 11 sie 2010, 22:32

Dzisiaj skomentuję mecz w formie pytań:
- Wygramy jakiś mecz przed Euro?
- Kiedy w końcu zaczniemy strzelać gole?
- Jakim cudem w 40-milionowym kraju nie ma lepszych stoperów?
- Czy w Palermo zdają sobie sprawę kogo kupili?
- Kto normalny przy wyniku 0:2 wprowadza pomocnika za napastnika?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”