Post Wyświetl pojedynczy post autor: Davson » 21 sie 2010, 14:57
Davson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 21 sie 2010, 15:19
maciek_88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 21 sie 2010, 15:45
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 21 sie 2010, 15:54
maciek_88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 21 sie 2010, 16:05
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 21 sie 2010, 16:18
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 21 sie 2010, 16:33
Dobrze, że nie wychował się w Polsce, bo by grał w halówkach firmy Sr*ct, co wiadomo jak się czyta. Martinez jest w tym momencie 3 naszym skrzydłowym (po Krasicu i Pepe) więc myślę, że pogra sobie sporo. I nie ma u nas lewych czy prawych, Del Neri sam to stwierdził, że u niego skrzydłowi będą zmieniać strony.to od butów w jakich grał jako junior. W nich szło mu doskonale, a marka była ponoć najpodlejszą jaką można było znaleźć.
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 22 sie 2010, 23:58
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 23 sie 2010, 1:24
Zwłaszcza w drugiej połowie prezentował się w ofensywie świetnie, parę razy wchodził jak w masło ale jednak w pewnym momencie zawsze wychodziło, że to jednak defensywny pomocnik. Mam nadzieję, że otrząśnie się z koszmaru minionego sezonu i wreszcie pokaże to, na co go stać. No i niech te strzały z powietrza potrenuje.(L)oczkerson pisze:MELO!
O Diego nie ma co mówić. Z grą Brazylijczyka nasuwa mi się jedno pytanie - czy Alex pogodził się z rolą rezerwowego? Ribas jest w naprawdę wysokiej dyspozycji, chociaż pamiętajmy, że na początku poprzedniego też był. Potem kontuzja i gdzieś wszystko poszło. Amauri - może się podobać, walczy, biega, strzela. Jest w tym momencie naszym najlepszym napadziorem, chociaż Treze w sparingach też strzelał gdy grał z Diego.(L)oczkerson pisze: O Diego i Amaurim nie piszę, bo ich pierwszych 15 minut na boisku nie mogłem oglądać, ale nawet w tym ostatnim kwadransie było widać jak na dłoni, że ta dwójka jest nieporównywalnie lepsza niż Del Piero i Treze.
Mi też się podobał. Parę udanych dryblingów, faktycznie podania irytowały ale to może poprawić. Solidny z niego będzie zmiennik.(L)oczkerson pisze:No i wnioski z obserwacji Martineza. Facet jest świetny fizycznie. Zwróciliście uwagę, że wszystkie wybicia od Manningera szły na niego a nie na Treze? Jeśli niczego nie przegapiłem, to każdy z tych pojedynków Urugwajczyk wygrał. Przyspieszenie, oraz dobra kontrola nad piłką też jest i tylko współpraca z partnerami wygląda słabo, bo zazwyczaj podawał do nikogo. No, ale to kwestia zgrania.
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 23 sie 2010, 10:48
czy ja wiem czy zmiennik. Dla mnie Martinez gorszy od Pepe raczej nie będzie. Pewnie będą grali podobnie.Mi też się podobał. Parę udanych dryblingów, faktycznie podania irytowały ale to może poprawić. Solidny z niego będzie zmiennik.
Marchisio, rzeczywiście nadal lata świetlne od formy (podobnie jak Sissoko), więc dobrze dysponowany Aquilani w pierwszych kolejkach bardzo by się przydał. A no i bardzo się ciesze, że ogólnie w defensywie JUVE gra dobrze. Jest spokój, którego tak brakowało w zeszłym sezonieMarchisio też przeciętnie więc Aquillani przyjdzie w odpowiednim momencie, bo chociaż bramek nie tracimy, to nadal w środku pola mamy dziurę.
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 23 sie 2010, 13:33
Chyba jednak Pepe będzie tym pierwszym, w LE grał więcej od Martineza. Dla mnie to obojętnie, żadnego z nich jeszcze nie zdążyłem znielubić więc niech gra lepszy. Pepe wydaje się mieć mniej błysku, ale wygląda na solidniejszego. Martinez za to taki trochę jeździec bez głowy na razie. Jestem ciekaw, czy dostanie szanse gry w ataku.(L)oczkerson pisze:czy ja wiem czy zmiennik. Dla mnie Martinez gorszy od Pepe raczej nie będzie. Pewnie będą grali podobnie.
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 23 sie 2010, 15:42
taki z niego lewy obrońca jak z Kaladze czy Chielliniego.Faworytem jest albo Bocchetti (ale on nie gra na lewej chyba?)
Manfredini to kiepski pomysł, jak JUVE ma ściągać takich zawodników, to już lepiej było zostać przy Molinaro czy Mellbergu.albo Manfredini, którego nie kojarzę. Jest ona jakimkolwiek zagrożeniem dla De Ceglie?
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 24 sie 2010, 0:56
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 24 sie 2010, 1:08
Wg włoskich mediów to nie problemy a po prostu większa ilośc testów. Jest to całkowicie zrozumiałe biorąc pod uwagę jego podatnośc na kontuzje i próby nowego zarządu i sztabu trenerskiego/medycznego by uzdrowic chorą sytuację z częstotliwością urazów zawodników w ostatnich latach.Daaaamian pisze:Podobno Aquilani ma jakieś problemy z przejściem testów medycznych. Jutro ma być drugie podejście. Wiecie coś więcej na ten temat?
"No alarm for Aquilani to Juve. The midfielder's agent, returned to Turin after the trip to Liverpool, told TuttoJuve.com microphones that are planned for today other views: "It 's ok, other tests are planned for tomorrow, all proceeds as planned. After signing the requests will come.
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 24 sie 2010, 1:11
Daaaamian
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio