Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 22 sie 2010, 18:50
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 22 sie 2010, 18:53
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 22 sie 2010, 18:55
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 22 sie 2010, 18:58
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 22 sie 2010, 18:59
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 22 sie 2010, 19:09
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 sie 2010, 19:28
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 22 sie 2010, 20:41
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 sie 2010, 20:48
mówiłem o sytuacji, gdzie Vidic ciągnął za koszulkę zdaje się Dembele. Ten wyskoczył w górę, a Vidic go za koszulkę sprowadził do parteru.red85 pisze:Ja tam ewidentnego karniaka nie widziałem (mowa o starciu Vidica). Mógł być gwizdnięty jako nadmiernie agresywna gra Serba, ale wydawało mi się, że konien końców Vida trafiłw piłkę
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: smurano » 23 sie 2010, 0:59
smurano

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 23 sie 2010, 10:31
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 23 sie 2010, 11:47
Piszesz tak, jakby nas zdominowano, a tak przecież nie było. Fletcher zagrał popranie, bez szału, ale na krytykę nie zasłużył IMO.Szkoda że Darren zgubił formę bo tak nasz środek byłby ciężki do przebicia i zdominowania, a tak to Scholes musi bardzo ostro pracować.
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 23 sie 2010, 12:22
Nie krytykuje go ale jakbyśmy grali wczoraj z kimś mocniejszym to ciężko byłoby ten środek pola zdominować. Napisałem że skoda że jeszcze nie jest w najwyższej dyspozycji, a nie krytykowałem go.red85 pisze:Piszesz tak, jakby nas zdominowano, a tak przecież nie było. Fletcher zagrał popranie, bez szału, ale na krytykę nie zasłużył IMO.
To w takim razie czemu grał Antoniored85 pisze:Bo Park jest niezwykle użyteczny.
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 23 sie 2010, 12:40
Mówimy o wczorajszym meczu chyba, a gdybać nie mam zamiaru.Nie krytykuje go ale jakbyśmy grali wczoraj z kimś mocniejszym to ciężko byłoby ten środek pola zdominować.
Bo Fergie wybrał wariant z ciężko pracującymi pomocnikami. Założenie nie było złe, bo Fulham to twardo grająca drużyna nie bojąca się starć z nikim. Najbardziej mnie zawiódł Valencia ( z graczy ofensynych, bo defensywa to była jako całość żal).To w takim razie czemu grał AntonioChodzi o to że Szkot nie zawsze trafia ze składem personalnym skrzydłowych i Ci w lepszej formie na początku grzeją ławę niepotrzebnie, a jest kim grać
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 23 sie 2010, 13:02
Ja nie mówię o tym jak zagrał w tym meczu tylko w jakiej jest dyspozycjired85 pisze:Mówimy o wczorajszym meczu chyba, a gdybać nie mam zamiaru.
Ja również ,szczególnie że Nani powinien mieć szansę na to aby odbudować się po tym przestrzelonym karnym.red85 pisze:Chętnie z WHu zobaczyłbym na skrzydłąch Cleverleya i Naniego.
majer13
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio