Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2330
Kontakt:

Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

Post autor: Magnum » 24 sie 2010, 4:44

Gdzie ten Squillaci? Minal poniedzialek a tu nie ma :P
Obejrzalem mecz dopiero pare godzin temu, jestem ogolnie w podrozy i nie bylo jak. Na szczescie jest ATVO.
Swietny mecz, Theo zagral spotkanie kapitalne. Mam nadzieje, ze bedzie sie dalej dobrze pokazywal. Ogolnie to tylko Blackpool i to jeszcze w 10, nie ma sie co podniecac, ale i tak wygladalo to bardzo dobrze bez Nasriego, Cesca, RVP (przez 60 minut :P). Chamakh naprawde dobrze sie pokazuje, szkoda, ze nie wsadzil wiecej ale niezmiernie sie ciesze, ze jednak wsadzil swoja glowke, firmowe zagranie :P Obrona nie miala za wiele do roboty, ale mam nadzieje, ze dzisiaj (jutro) dowiemy sie o Squillacim bo nie chce widziec Songa na CB. Potrzebny jest na DM-ie a poza tym tam i tak sie lepiej spisuje. Ciekawe, co bedzie z Wilsza. Pewnie niedlugo powedruje na lawke ale mam nadzieje, ze nie bedzie mial zadnych kontuzji i sobie mimo wszystko pogra troche w PL no i Carling Cup na pewno - troche jak Ramsey. Potem Ramsey wroci i wsrod mlodzikow sie moze zrobic troche tloczno, moze znowu powedruje na wypozyczenie? :P Poki co niech sie ogrywa bo juz mamy kiepska sytuacje z kontuzjami i zmiennikow nigdy nie za wiele.

Wróć do „Anglia”