Bari nie jest beniaminkiem. W ubieglym sezonie mieliscie juz przyjemnosc raz z nimi przegrac.Tomusmc pisze:przegrać z beniaminkiem
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 29 sie 2010, 20:23
Bari nie jest beniaminkiem. W ubieglym sezonie mieliscie juz przyjemnosc raz z nimi przegrac.Tomusmc pisze:przegrać z beniaminkiem
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 29 sie 2010, 20:37
Faktycznie, przepraszam za błąd. Pomyliło mi się z BresciąBabel pisze:Bari nie jest beniaminkiem. W ubieglym sezonie mieliscie juz przyjemnosc raz z nimi przegrac.Tomusmc pisze:przegrać z beniaminkiem
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 29 sie 2010, 20:40
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 29 sie 2010, 21:03
Pawel875

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 30 sie 2010, 9:46
myhalek_acm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 30 sie 2010, 12:54
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 30 sie 2010, 13:09
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 30 sie 2010, 16:23
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 30 sie 2010, 17:23
Właśnie sam się dziwiłem, widząc linie obrony Bari ustawioną gdzieś w okolicy 16 metra. Zamierzenie było dobre, ale efekt taki jak opisałeś.maciek_88 pisze:Widac, że Del Neri kazał im grac baardzo wysoko pressingiem, ale zawodnicy nie potrafili tego do końca zrobic.
Przede wszystkim ciężko grać 4-4-2 z Del Piero i Quagliarellą w ataku. Ten system z założenia opiera się na wrzutkach, a kto miał niby grać głową, Alex? Po co było oddawać Treze w sobotę jak można było to zrobić w poniedziałek i mieć chociaż jakąś alternatywę w ataku? Druga sprawa to boczni obrońcy ale o tym nie chce mi się nawet gadać. Trzecie sprawa, trzeba się modlić, żeby Aquillani był zdrowy, bo z Marchisio to my daleko nie zajedziemy. Kreatywności brakuje tej drużynie od roku, a my tymczasem pozbyliśmy się dwóch z trzech ludzi, którzy potrafią zagrać niekonwencjonalną piłkę czy też minąć więcej jak jednego przeciwnika (a trzeci Camor najpewniej jeszcze zdąży nas opuścić).maciek_88 pisze:No i oczywiście ciężko grac 4-4-2 kiedy żaden ze skrzydłowych (poza Milosem, ale to nie efekt akcji zespołowych tylko indywidualnych starań rozpoczętych po odbiorze piłki) nie potrafi przebojowo pójśc swoją stroną i stworzyc zagrożenie.
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 30 sie 2010, 17:52
w ataku to ogólnie ciężko grać z Alexem. Del Piero jest wolny, jak jest z piłką zazwyczaj wszystko wykonuje truchtając (w dodatku przez to za długo się przy niej utrzymuje) i tempo ataku leci na pysk. A jeśli mamy grać skrzydłami musimy grać szybko. Jak do tego dodamy brak wysokiego napastnika to wyszła z tego najgorsza kombinacja. Ogólnie to nie mam wątpliwości, że nasza dyspozycja w ofensywie będzie lepsza niż w pierwszym meczu, ale fantastycznej piłki nie uświadczymy. Tym bardziej, że media mówią o porozumieniu z Milanem w sprawie Borriello. Na szczęście jedynie wypożyczenie z opcją wykupu. Do czego mam nadzieje nie dojdzie. Chciałem Pazziniego, ale przynajmniej za rok mamy szanse na DzekoPrzede wszystkim ciężko grać 4-4-2 z Del Piero i Quagliarellą w ataku. Ten system z założenia opiera się na wrzutkach, a kto miał niby grać głową, Alex?
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 31 sie 2010, 12:53
Alex to Alex, ale Quagliarelli daj szansę. Wyroki feruj po sezonie. A propos "po sezonie" - pewnie za rok sprowadzimy Dżeko. Do tego czasu musimy się przeturlać z tym lasem, jaki mamy.(L)oczkerson pisze:JUVE potrzebuje lidera w ataku, a najlepiej na pozycję cofniętego napastnika bo Del Piero czy Quagliarella mi się nie widzą
De Czelje w kadrze niech sobie będzie, ale jako zmiennik, ot co. Tremoulinas powinien był być priorytetem tego mercato, z uwagi na cięcia w Bordeaux. Pan Marotta jednak się zdrzemnął. W ogóle - wszystkie transfery były przeprowadzone zbyt późno i tym trzeba tłumaczyć taki a nie inny wynik meczu otwarcia. Bo niby kiedy Quaglia, Aqua i Krasić mieli się zgrać z drużyną? I w imię czego negocjacje były tak przeciągane, skoro Diego poszedł ledwie za 15 mln Euro, a na Krasiciu nasz transferowy guru utargował ...1mln Euro.Boromir pisze:Jakim cudem ktoś taki jak Grosso czy De Ceglie jest nadal w kadrze tego klubu? Nie ogarniam, no nie wierzę...
DN i Marotta najprawdopodobniej celowo tak a nie inaczej poprowadzili mercato. Celowo okaleczyli pomoc. I teraz będziemy się bujać cały sezon z połamanym skrzydłem. Kalectwo.maciek_88 pisze:To, że zawodnicy mają się zmieniac stronami to fajnie, ale i tak nie wydaje mi się, by którykolwiek dał sobie tam radę.
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SobolPL » 31 sie 2010, 13:17
SobolPL
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 31 sie 2010, 13:31
Nebula RN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 31 sie 2010, 13:34
Twoje marzenia się spełniły. Mauro dogadał się ze Stuttgartem. Podpisał kontrakt na rok, z opcją przedłużenia na następny sezon.(L)oczkerson pisze:jest szansa pozbycia się Camoranesiego, który może wylądować w Stuttgarcie.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 31 sie 2010, 13:36
Możesz rozwinąć tę myśl?10 pisze:DN i Marotta najprawdopodobniej celowo tak a nie inaczej poprowadzili mercato. Celowo okaleczyli pomoc. I teraz będziemy się bujać cały sezon z połamanym skrzydłem. Kalectwo.
Co się dzieje z Grygerą? Jakaś kontuzja, którą przeoczyłem, bo nic o nim nigdzie nie słychać tak jakby nie było go w klubie.SobolPL pisze:Nareszcie Zebina rozwiązał kontrakt, Oficjalnie
Wierzymy, że Marotta nie jest głupi.NebulaRN pisze:Dlaczego fani Juve z taką pewnością wypowiadają się o sprowadzeniu w przyszłym roku Dżeko? Czyżbym coś przeoczył? To, że posłaliście Diego za grosze, to nie znaczy, że Dżeko po sezonie przyjdzie do Juve.
Boromir
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio