Re: Puchar Ligi Angielskiej (Carling Cup)

Awatar użytkownika
VADER
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0
Kontakt:

Re: Puchar Ligi Angielskiej (Carling Cup)

Post autor: VADER » 06 wrz 2010, 12:40

No proszę,liczyłem na naprawdę super meczyki podczas losowania 3 rundy Carling Cup (20 września 2010r.) i się nie zawiodłem.WIELKIE DERBY północnego Londynu to prawdziwy nie tylko hit,ale i gratka dla każdego kibica angielskiej piłki:) Przyznam szczerze,że taki mecz warto obejrzeć na żywo.Ja już zabukowałem sobie bilet lotniczy by ten mecz na żywo obejrzeć z trybun WHL jako fana Spurs-w sumie będzie to mój czwarty mecz derbowy jaki będę miał okazję z trybun obejrzeć na żywo!!(Z tego co wiem to najciekawsze spotkania Pucharu Anglii jak i Pucharu Ligii Angielskiej w tym sezonie pokaże Sportklub.Ci z Was drodzy forumowicze dla których liczy się prawdziwa męska walka nie może sobie ów spotkania w tv odpuścić).Znawcy angielskiej piłki wiedzą,że mecze między Spurs a Gunners to coś więcej niż zwykły mecz.To tak jakby przeciwko sobie stanęli gracze Interu z Milanem lub też Wisły z Cracovią.Równie wielkie emocje czekać Nas powinny w meczach Chelsea z Newcastle; Stoke z Fulham czy też Aston Villi z Blackburn.

Miło by mi było gdybyście czasami zajrzeli na mojego bloga i dodali swoje spostrzeżenia.

Wróć do „Anglia”