Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 749

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
dziki
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 66
Kibicuję: Arsenal

Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dziki » 07 wrz 2010, 23:47

Magnum,moglbys wstawic jeszcze raz link? bo ten nie działa..:(

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2323
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 08 wrz 2010, 3:47

http://legendaire.files.wordpress.com/2 ... alcott.jpg

podobno to mniej powazne niz sie wydawalo ale zobaczymy. brak mnie słów. tym razem zaczyna sie jeszcze wczesniej niz rok temu.

jutro (czyli dzisiaj) bedzie cos wiadomo wiecej. poki co stawiam krzyż.

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 08 wrz 2010, 9:37

Nigdy nie mieliście tak wykręconej kostki ? Oczywiście, mógł Tio mieć pecha i być może skończy się to czymś poważnym, ale fotka wcale o tym nie świadczy.

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 08 wrz 2010, 10:19

Było logiczne, że jak przychodzą mecze reprezentacji to ktoś z naszych musi się połamać. Zazwyczaj jest to właśnie ten zawodnik, który był w bardzo dobrej formie :roll:

Tak jak przed sezonem mówiło się, że Arsenal z przodu wygląda świetnie i konkurencja jest duża, tak teraz w kilka tygodni wszystko się rozsypało. Jak Chamakh się połamie to będziemy pewnie forsować wariant z Arszawinem na szpicy, bo co innego zostaje ... Vela w podstawie? Byłoby fajnie, ale czy on jest gotowy na grę co kilka dni :think:
red85 pisze:Nigdy nie mieliście tak wykręconej kostki ?
Mi na boisko dwa razy łamali tak kostkę ... brutale boiskowe :lol: Grunt żeby nic tam nie było naderwane czy coś w tym stylu, bo wtedy przerwa Theo może być o wiele dłuższa niż pierwotnie zakładano.

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 09 wrz 2010, 5:01

Niewiele się dzieje więc coś naskrobie :P Z ciekawostek jeśli chodzi o reprezentacje.. Straciliśmy Theo na 10 dni podobno, co wcale nie jest takie złe.. mogło być o wiele gorzej. Poza tym wydaje się, że obeszło sie bez kontuzji, ale za miesiąc następna przerwa :angry:

Co ciekawe, obaj nasi bramkarze zagrali tyle, że.. nr. 3 i 4, czyli Mannone i Szczęsny. Almunia i Fabian bez gry w reprze ;)

Fabregas zagrał połowę w meczu z Liechtensteinem i 57 minut z Argentyną. Emmanuel Eboue strzelił bramkę w meczu z Rwandą co cieszy. Wydaje mi się, że może dostać szansę na grę z Boltonem w miejscu Theo na prawym skrzydle.

Wilshere zagrał połowę w U-21 Anglii z Litwą a Gibbs grzał ławę w seniorach :P To by w sumie było na tyle z interesujących rzeczy z przerwy reprezentacyjnej.

Podobno Wellington Silva, ten 18 latek z Brazylii tak czaruje ze Wenger ma go wsadzić do pierwszego składu od razu po jego przybyciu w styczniu. To w sumie dobrze, bo w razie gdyby połamali się Chamakh i Vela będzie miał kto grać na CF-ie w drugiej częsci sezonu :lol:

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 09 wrz 2010, 10:33

Magnum pisze:Fabregas zagrał połowę w meczu z Liechtensteinem i 57 minut z Argentyną.
Gdzie z Argentyną wypadł bardzo kiepsko, jak nie tragicznie. Wyróżnił się jedynie brutalnym faulem na Messim. Dobrze, że go nie połamał, bo pewnie mógłby wtedy pomarzyć o powrocie na Camp Nou. :boruta:
Magnum pisze:Podobno Wellington Silva, ten 18 latek z Brazylii tak czaruje ze Wenger ma go wsadzić do pierwszego składu od razu po jego przybyciu w styczniu.
To on?

P.S.

A to co?

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 09 wrz 2010, 12:58

Walcott wypadł na 6 tygodni.. [k****]. Niby jest nadzieja, ze to nieprawda.. jutro sie dowiemy na konferencji Wengera.

Tak, to ten Wellington Silva.

Awatar użytkownika
.MgM.
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: .MgM. » 09 wrz 2010, 19:43

Magnum pisze:Walcott wypadł na 6 tygodni.. [k****]. Niby jest nadzieja, ze to nieprawda.. jutro sie dowiemy na konferencji Wengera.
Tak cos mi sie wydawalo, ze 10 dni brzmi zbyt optymistycznie...

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 wrz 2010, 13:36

Po prostu zajebiście. Po Nasrim, Nicklasie, Robinie, Denilsonie i Theo (nie pominąłem kogoś ?), kontuzji doznał Vermaelen i nie zagra z Boltonem. Zadebiutuje Squillaci - grał już w rezerwach z Blackburn - wygrany 4:3.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 10 wrz 2010, 13:42

fieldy pisze:Po prostu zajebiście. Po Nasrim, Nicklasie, Robinie, Denilsonie i Theo (nie pominąłem kogoś ?), kontuzji doznał Vermaelen i nie zagra z Boltonem. Zadebiutuje Squillaci - grał już w rezerwach z Blackburn - wygrany 4:3.
I teraz mam dylemat - postawić na Arsenal, bo zdziesiątkowani na luzie zdobędą 3 punkty, czy może nie, bo Bolton wyczuje ranną zwierzynę?

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 wrz 2010, 14:00

przeczytaj zapowiedź meczu na stronie głównej, tam jest kilka statystyk i będzie ci łatwiej podjąć decyzję ;)

Verma ponoć ma coś z achillesem i ma wrócić na LM ... niby w sumie dobra wiadomość, ale Theo na początku też miał pauzować 10 dni, a później się z tego 6 tygodni zrobiło (a po drodze ponoć jeszcze obawy były, ze bedzie jeszcze gorzej)

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 10 wrz 2010, 14:09

fieldy pisze:przeczytaj zapowiedź meczu na stronie głównej, tam jest kilka statystyk i będzie ci łatwiej podjąć decyzję
Przyznam szczerze, że kurs mnie odstraszył. Zbyt niski, dla mnie 1,6 - 2,0 czasami są pewniejsze niż 1,3. :P Może to dla niektórych być dziwne, ale zbyt często przejechałem się na pewniakach. Prym w tej kwestii wiedzie Milan, który potrafił ostatnio koncertowo spier.... mi nie jeden system!

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 10 wrz 2010, 16:37

Naprawde nieciekawa sytuacja. Dobrze, ze mamy tego Squillaciego, bo przeciez sezon rok temu zaczelismy z Sylwkiem i Sendim na lawce :lol:

Zastanawia mnie czy jesli nieobecnosc Vermy sie przedluzy to czy Nordtveit zagra z Djourou na CB. Fajnie by bylo go tam zobaczyc z Tottenhamem.

Moja przewidywana jedenastka:

----------Almunia-------------
Sagna---Squillaci--Koscielny--Clichy
Fabregas---Song----Diaby
Rosicky---Chamakh---Arszawin

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 11 wrz 2010, 18:13

Co nikt nie pisze? :P
Dziwny mecz, ostry i naprawde w pierwszej połowie dość nieciekawy. Przynajmniej jedna kontuzja - Diaby - zobaczymy, co bedzie po meczu. Ogólnie druga połowa o wiele lepsza niż pierwsza ale pomimo wyniku, było naprawdę nerwowo. Koscielny strzelił bramkę a potem zawalił :lol: Wydaje mi się jednak, że to Squillaci będzie grał częściej z Vermaelenem niż Koscielny, ale zobaczymy. Cieszą 3 asysty Cesca i ogólnie lepszy pokaz Hiszpana niż 2 tygodnie temu. Niech tylko nie złapie kontuzji, bardziej się rozkręci i zobaczymy. Obrona była w składzie Eboue-Koscielny-Squillaci-Gibbs więc w sumie rezerwowa :lol: na początku wyglądało nieciekawie ale poszło dobrze. Cieszy występ Gibbsa na pewno oraz Wilshere'a. Jack pokazał się z dobrej strony, niech pogra więcej, póki Ramsey leży. Potem zobaczymy, może być za ciasno dla nich obu ale to się jeszcze okaże.

Ogólnie zadowolony jestem z trzech punktów, remisu City, Spursów i Man Utd :P czekam na to wyrzucenie nas z Top 4 ;) A teraz zaczynamy podbój Europy w środę ;)

Awatar użytkownika
.MgM.
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: .MgM. » 11 wrz 2010, 22:46

Song przy bramce zachowal sie jak rasowy snajper, ta podcinka nad bramkarzem:P

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”