Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 12 wrz 2010, 0:02
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 12 wrz 2010, 19:37
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 12 wrz 2010, 21:04
Do utraty pierwszego gola przewagę miała Korona. Następnie kilkanaście minut dominowała Polonia, a mniej więcej od 25 minuty mieliśmy przewagę. Druga połowa zdecydowanie dla nas. Dłużej utrzymywaliśmy się przy piłce, graliśmy składniej i tworzyliśmy groźne akcje. Z góry uprzedzam, że skróty tego meczu w dzisiejszej Lidze + Extra nie oddają zupełnie tego co się działo na boisku. Gdybym sugerował się tym co zobaczyłem na C+ to byłbym skłonny stwierdzić, że Polonia była lepszym zespołem i miała więcej groźnym akcji. A tak wcale nie było. Jeszcze jedno zdanie odnośnie Niedzielana. Facet jest w nieziemskiej formie - dzisiaj miał trzy sytuacje na strzelenie gola i zdobył dwie bramki. Cieszy także świetna gra Stano z Hernanim. Nad Małkowskim nie mam zamiaru się pastwić, bo broniąc strzał Sobiecha pod poprzeczkę odkupił swoje winy. Na sam koniec chciałbym się wytłumaczyć przed clonerem - nie mogłem być na wyjeździe, bo się rozchorowałemPolonii wiele nie widziałem
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 12 wrz 2010, 21:41
Heh, a tydzień temu nasz młody napastnik Wojsyk wkręcał Stano w sparingu jak chciałMarco_Van_Basten pisze:Cieszy także świetna gra Stano z Hernanim.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: vinc » 13 wrz 2010, 8:13
vinc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: peler » 13 wrz 2010, 13:51
peler
Post Wyświetl pojedynczy post autor: peler » 13 wrz 2010, 13:56
peler

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Shlubb » 13 wrz 2010, 14:07
Legia ma taki przypadek że już od kilku lat mówi się tam o mistrzostwie a i tak jest wielkie rozczarowanie.peler pisze:A legia to śmiech na sali. Drużyna która miała walczyć o mistrzostwo po 5 kolejkach ma 6 punktów (Nie mówię że się nie odbudują ale w to wątpię). To o czym mu tu mówimy. Rok temu Jan Mucha w całej rundzie jesiennej nie stracił tyle goli ile teraz straciła Legia.
Shlubb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 13 wrz 2010, 14:17
bo to jest taki klub ze tu sie mowi tak zawsze.Legia ma taki przypadek że już od kilku lat mówi się tam o mistrzostwie
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 13 wrz 2010, 14:25
j1mmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Shlubb » 13 wrz 2010, 14:38
Shlubb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 13 wrz 2010, 15:17
Racja. Jeżeli Kiełbem i Wichniarkiem chcieli wojować Ligę Mistrzów, to niezłe jaja.Shlubb pisze:Ilu piłarzy kupił Lech za kase za sprzedaż Lewandowskiego? Zamiast kupić jednego albo dwóch dobrych zawodników kupujemy mase graczy z niskich lig często za darmo i myślimy że z miejsca podniosą poziom gry zespołu.
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Shlubb » 13 wrz 2010, 15:44
Shlubb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 13 wrz 2010, 15:54
j1mmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: weasel » 14 wrz 2010, 6:57
Nie za wcześnie troche na takie stwierdzenia jak dopiero 5 kolejka ledwo za namivinc pisze:Moim zdaniem Grosicki potwierdzil to, ze jest najlepszym zawodnikiem ekstraklasy w tym sezonie...
weasel
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio