I przegramy z innymi potęgami, a do kadry trafi Pazdan i ZahorskiWilmore pisze:Leo, wróć.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 07 wrz 2010, 23:43
I przegramy z innymi potęgami, a do kadry trafi Pazdan i ZahorskiWilmore pisze:Leo, wróć.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 08 wrz 2010, 0:52
Nie ten kraj, nie ta kultura, nie to nastawienie, nie ten trener. Nie pisz mi takich rzeczy, bo niedawno skończyłem pisać dyplomówkę o Beenhakkerze.Wilmore pisze:Leo, wróć.
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 08 wrz 2010, 2:29
Jesteś pewien, że to właśnie piłką nożną się interesujesz? Pomijając powyższe zdanie (równie dobrze ja mógłbym pisać, że Milan przegrywa każde derbowe spotkanie z Interem lub wszystkie spotkania w Lidze Mistrzów), to na pewno w takim razie potrafisz mi wymienić pięciu środkowych obrońców lepszych od Głowackiego w ostatnich dwóch, trzech latach.MazurXIII pisze:nie wyskakuj tu z 31-letnim Głowackim,który w każdym ważniejszym meczu popełnia błędy decydujące o wyniku...
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 08 wrz 2010, 13:33
myhalek_acm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 08 wrz 2010, 13:39
Patrz Turcja. Im się opłaca, to czemu nie nam?myhalek_acm pisze:Po przykładzie Boenischa widac ze warto podąrzac przynajmniej narazie tropem sciagania graczy z zagranicy o polskich korzeniach .
Na pewno jest bardziej zdecydowany i gra agresywniej, co jest plusem, bo nie Sadloka to ja za takiego grzecznego chłoptasia mam...myhalek_acm pisze:Z polskiej Ligi wartym sprawdzenia Bylby napewno Cionek ,ktory jest duzo lepszy od Sadloka i Glika.
Ma ten błysk, tą pewność siebie, która kasuje innych. Ja bym spróbował, choć wg mnie do takich rzeczy Smuda się nie nadaje! Co jak co, ale wg mnie Leo był odpowiednim autorytetem, aby wprowadzać młodych, odpowiednio ich motywować. Wiecie, psychologia to też ważna rzecz, a Smuda nie ma o tym pojęcia!myhalek_acm pisze:Kupisz jak na moje oke dlaby wiecej tej kadrze , jest mlody a juz pokazuje jak powinno sie grac na skrzydle .
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kiboool » 08 wrz 2010, 14:41
Ja sie nie zgodzeSammyy pisze:Nie zgodzę się. Mecze polskiej kadry poza polakami nikogo nie obchodzą, a skoro nikt tego nie ogląda w europie to i pośmiewiska być nie może.kiboool pisze:Pośmiewisko na cała Europę.
kiboool
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 09 wrz 2010, 20:45
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 09 wrz 2010, 20:50
Normalnie. Z napadziora zrobiono go prawym pomocnikiem, a w Berlinie obrońcą. Była potrzeba, znalazł się szybki koleś, którego można było przekwalifikować i tyle w temacie.MGiggs pisze:Wiem że często napastnicy sa przerabiani na obronców w wieku seniora ale jak to możliwe w przypadku Piszczka ktory rozwalal system grajac w napadzie Gwarka Zabrze?
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: weasel » 10 wrz 2010, 2:12
No faktycznie Piszczek w Gwarku wymiatał w ŚLJ razem z Plizgą z GieKSy strzelali mase bramek i wyprzedzali konkurencje o lata świetlne. Zawsze mi się marzył taki atak w GieKSie Piszczek-PlizgaMGiggs pisze:Mnie cholernie ciekawi postac Piszczka jako prawego obroncy, dlaczego? Otoż ten chlopak w wieku juniorskim( cala kariera juniorska) był napastnikiem i to napastnikiem jak na juniora wybitnym,grajac w Gwarku Zabrze strzelal mase bramek,byl mistrzem Polski chyba 3 krotnie z tą ekipa i zawsze jego bilans bramkowy robil wrażenie.Nie było to gra z wioskami tylko z juniorami Ruchu Chorzów Gks Katowice Gornika Zabrze.Jak to możliwe ze najzdolniejszy napastnik-junior w Polsce swego czasu wchodzac w dorosla pilke stał sie kuzwa obronca![]()
może mi to ktoś racjonalnie wytlumaczyc?
Wiem że często napastnicy sa przerabiani na obronców w wieku seniora ale jak to możliwe w przypadku Piszczka ktory rozwalal system grajac w napadzie Gwarka Zabrze?
weasel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: vinc » 13 wrz 2010, 8:37
dokladnie, najczesciej nasza gra to kopanina z kartofilska, Obraniak jako jeeden z nielicznych pokazuje, ze ma jakis poziom ... sciaganie obcjokrajowców wydaje mi sie jedynym sensownym pomyslem , skoro w zaden inny sposob druzyna nie jest w stanie zaistniec gdziekolwiek, a szkolenia leżą.weasel pisze:
Obraniak to w ogóle gatunek, który w polskiej piłce wyginął już dawno, środkowy ofensywny pomocnik potrafiący dokładnie i nieszablonowo podać czy uderzyć z dystansu. Do tego nie gubi się jak ma piłkę przy nodze i nawet nie gubi się jak ma piłkę przy nodze i rywala naprzeciwkoa to w naszych realiach są już umiejętności porównywalne z tymi jakie posiadał Leonidas grając z gołymi stopami
![]()
hahaha szlag cie trafia? chłopie, mi az sie chce plakac i to przysiegam, prawdziwymi łzami rozpaczyweasel pisze: Inna sprawa to stałe fragmenty gry w wykonaniu naszej kadry albo raczej brak wykonaniaJak już widzę jak do piłki w całkiem niezłej pozycji podchodzi Darek Dudka i wali na pałe to mnie szlag trafia
![]()
vinc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 wrz 2010, 11:59
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 16 wrz 2010, 12:12
UgandaMentor pisze:Trochę polecieliśmy w rankingu i pewnie polecimy jeszcze mocniej, ale ja nie o tym.
http://www.weszlo.com/news/5574
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 16 wrz 2010, 13:09
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 16 wrz 2010, 13:11
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 16 wrz 2010, 13:25
Boromir
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio