Post Wyświetl pojedynczy post autor: prawiehenry » 29 wrz 2010, 20:23
prawiehenry

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 29 wrz 2010, 20:27
nie wiem co Cie tak dziwi, to bylo do przewidzenia - a nawet napisze ze remis byl najbardziej prawdopodobnym rozstrzygnieciemprawiehenry pisze:nie moge uwierzyc czy ta Barcelona nie potrafi wygrac z Rubinem?
czeher

prawiehenry
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 29 wrz 2010, 21:37
Co racja to racja. Obstawiłem nawet remis w Pewniaku dnia.czeher pisze: prawiehenry napisał(a):nie moge uwierzyc czy ta Barcelona nie potrafi wygrac z Rubinem?
nie wiem co Cie tak dziwi, to bylo do przewidzenia - a nawet napisze ze remis byl najbardziej prawdopodobnym rozstrzygnieciem![]()
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: prawiehenry » 29 wrz 2010, 21:45
prawiehenry
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 29 wrz 2010, 21:54
No widziszprawiehenry pisze:zalapalem sie i bylem w podstawowym skladzie tylko na poczatku ligi jakis facet mi tak przypie**olil ze nie moglem na nodze stac cos mi sie z kostka stalo ale juz jest ok juz trenuje od niedawna i znow walcze o sklad:)
Jak naprawdę teraz masz zapał, jak Ci w Bklasie wyjedzie jakiś 40 letni ojciec kosą w piszczel, to zobaczysz sam, na ile Cię stać.
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: prawiehenry » 29 wrz 2010, 21:58
a o tej przestrodze to sobie przypomnialem jak mi pomagali zejsc z boiska:) ale nie zrezygnowalem wyleczylem noge i staram sie wrocic do skladu:)kaczy pisze:No widziszprawiehenry pisze:zalapalem sie i bylem w podstawowym skladzie tylko na poczatku ligi jakis facet mi tak przypie**olil ze nie moglem na nodze stac cos mi sie z kostka stalo ale juz jest ok juz trenuje od niedawna i znow walcze o sklad:)A Wilmore kiedyś Cię przestrzegał
![]()
Jak naprawdę teraz masz zapał, jak Ci w Bklasie wyjedzie jakiś 40 letni ojciec kosą w piszczel, to zobaczysz sam, na ile Cię stać.
Wracając do tematu
Kopenhaga wygrywa 0-2 do przerwy i jeśli ten stan się utrzyma to będą na pozycji lidera z większymi szansami na późniejszy awans.
Z ciekawości zajrzałem w tabelę, i w lidze duńskiej też ładnie liderują z przewagą 7 pkt nad drugim FC Midtjylland
prawiehenry
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 29 wrz 2010, 22:47
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 19 paź 2010, 17:19
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 19 paź 2010, 20:28
Ebi
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 19 paź 2010, 22:35
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 19 paź 2010, 22:47
emocje się udzieliłySammyy pisze:Co to się stało w Amsterdamie w końcówce ?
KajoFC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 19 paź 2010, 22:52
Tylko odlej się przed skrótami, lub w trakcie dysputy panów speców w studiu na temat co by było, gdyby Jeleń zagrał z Ajaxem, bo stracisz połowę bramekKajoFC pisze:emocje się udzieliłyszkoda że skróty w Polsacie pokażą dopiero jutro
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 20 paź 2010, 9:51
KajoFC
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio