ja teżfieldy pisze:taką opcję biorę w ciemnoBienias pisze:fieldy Cesc nie jest niezbedny. Jak skonczy mu sie ten kontrakt to przejdzie za friko.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 04 paź 2010, 23:07
ja teżfieldy pisze:taką opcję biorę w ciemnoBienias pisze:fieldy Cesc nie jest niezbedny. Jak skonczy mu sie ten kontrakt to przejdzie za friko.
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 04 paź 2010, 23:14
Dla mnie ok, tylko niech to będzie transfer na miarę Davidsa a nie Maxi LopezaCaly czas licze ze na Zarzad z Misterem wykombinuja jakiegos napastnika na pol roku w zimie.
grzegorzfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 05 paź 2010, 0:19
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SobolPL » 05 paź 2010, 11:39
SobolPL

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jordan20 » 05 paź 2010, 21:01
jordan20
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 05 paź 2010, 22:54
Co to znaczy relegował?jordan20 pisze:ni stad ni z owad guardiola relegowal go do barcy athletic
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jordan20 » 05 paź 2010, 23:44
pierwsze 3,4 mecze sezonuMentor pisze:kiedy niby Dos Santos miał w miarę pewne miejsce w meczowej kadrze pierwszej drużyny?
jordan20
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 06 paź 2010, 0:54
Znaczy się wtedy gry najlepsi dopiero wrócili z wakacji i zaczynali treningi? Pierwsze mecze sezonu to był Superpuchar z Sevillą i mecze rangi towarzyskiej.jordan20 pisze:pierwsze 3,4 mecze sezonu
Bo zdaje się, że grał z reprezentacją na jakiejś imprezie rangi mistrzowskiej choć nie chce mi się dokładnie sprawdzać terminów.jordan20 pisze:wtedy thiago nie byl nawet brany na trenigi 1 druzyny
Ja też śledzę takie informacje tym bardziej, że nie są one trudne do wyszukania. Podają je najpopularniejsze serwisy o Barcelonie.jordan20 pisze:wierz mi mentor - z uwaga sledze nawet takie pierdoly jak :jakie lebki z mlodej druzyny dostaja szanse wspolnych trenigow z kadra a
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Barabasz » 06 paź 2010, 13:16
Barabasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 06 paź 2010, 15:22
A ja myślę że oni w każdym meczu grają o 3 punktyBarabasz pisze:Myśle że po tym meczuu remisowym z Mallorcą,chłopcy znowu zagrają o 3 punkty.
kaczy
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 16 paź 2010, 5:46
Co w ogóle bycie tym Socio daje?Wiceprezydent Jordi Cardoner ogłosił, że od 1 listopada tego roku FC Barcelona ograniczy możliwość zostania socio katalońskiego klubu. Od 1 listopada tylko krewni socios 1 i 2 stopnia, dzieci przed ukończeniem 14 roku życia oraz te osoby, które w przeszłości były socios, będą mogli wyrobić nowy karnet.
Cardoner poinformował także, że obecnie 9000 socios znajduje się na liście oczekiwania, by uzyskać tzw. „miejscówkę” na trybunach Camp Nou, przez co czas oczekiwania mógłby się wydłużyć do okresu 40-60 lat. Wiceprezydent ds. socjalnych zdradził jednak, że zarząd znalazł pewną ilość miejscówek, które w przeszłości zostały sprzedane w sposób niezgodny z przepisami, dzięki czemu czas oczekiwania wspomnianych wyżej 9 tys. socios zostanie skrócony.
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 16 paź 2010, 10:46
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 16 paź 2010, 12:25
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Inferno » 16 paź 2010, 18:55
Inferno
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio