Ostrzeżenia - komentarze - Strona 42

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 05 kwie 2005, 20:26

Zaza ty masz jakies wtyki :roll: Inni to by juz dawno bana dostali... :P

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 05 kwie 2005, 20:45

DO SZANOWNEJ REDAKCJI :!: -- Prosze o dokładne stwiardzenie czy to jest "przewinienie" zaliczalo sie to tego by ukarać mnie 4 ostrzeżeniami ??

Bo gdy bym wyzwał konfidenta od taki który powinnem też bym dostał 4 wp ?? a nie zrobiłem tego i redkator Mazurek przydzieli mi ostrzeżenie.

Czyli wniosek że na drugie raz moge puściś wiązanke że aż miło i to będzie takie samo przewinienie ??

Czy np. pisanie postu pod postem jest tak samo ocenianie jak nazwanie kogoś ku.. ą ?? Bo to nie jest jesne do końca !!

Chyba nie wszyscy czytali "postanowienia" Redakcji w ostatnim czasie co do wp ?? i przeydzielanie ich w żaleznosci od rodzaju "wykroczenia"

""Wysłany: Wto 05.04.2005 19:10 Temat postu:

--------------------------------------------------------------------------------

hehe to Ci konfident lakier do paznokcie hehe

Smitu co wyjaśnieć ?? No co Ty ??

Jeden login Mama drugi Taty ?? Moja rodzina jest piłkarsko zaawansowana w taktyke Regulamin nie zabrania tego by cała rodzina uczesniczyła w forum ?? lol

A ty moze zaczni donosić na to kto ile bierze w lidze i nie tylo w lape a nie tu chciałeć zabłysnąć rozpuszczalniku jeden

POZDRO **AC MILAN - MISTRZ WŁOCH**

4 WP za obrazę Lakiera // Mazurek""" 4 WP ?? Z TO ?? ""konfident lakier do paznokcie"" CZYLI TAK TERAZ REDACKJA MA ZAMIER OCIENIAĆ PRZEWNINIENIA ?? O.K

P.S. WYTKI ?? Chyba w Urzedzie Miasta albo w wydziele komunikacji :D ale tu jak nie lamie regulaminu nadmiernie to co Ty byś chciał ?? Na szczęście redkcja rozrożnie Insekty od uzytkowników forum.......

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 05 kwie 2005, 20:57

Za dwa konta powinienes juz dawno bana dostac, ale widac ze sa rowni i rowniejsi. Gdybys nie mial dwoch kont, to bys juz dawno mial bana za twoje wypowiedzi na twojej stronie głownej, a tak to jak na jednym miales powiedzmy 8 wp, to przechodziles na drugie itd.

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 05 kwie 2005, 21:11

Trzeba założyć temat Probemy zyciowe fanów Juve a zabrał by sie ich troche - okres i te sprawy :D

Pamietaj że jak być miałe coś madrego do napisanie to i tak byc napisał a jakos sie nie wypowiadać o serie A czy Juve i piłce w czasie meczy czy kolejki. Także nie robił wioch bo zaczynasz pisać jak desperat ktory piłke widzi tylko na podworku. A moze wynik na Anfild Road tak na Ciebie wpływa 2:0 DLA THE RED`S !!!!! SAMI I LUIS !!! A NIE MÓWIŁEM !?!?!

PIŁKARSCA SZNUTA NIE ZAWODZI :D

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 05 kwie 2005, 22:14

Niestety kochanie juz jest 2-1 wiec w turynie wygramy 1-0 i pol final nasz:]. Nie zmieniaj tematu, powinienes dostac bana i tyle. Prosze o wypowiedz jakiegos moda.

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 05 kwie 2005, 22:24

Długo czekałeś żeby odpisac że macie szanse jeszcze !! Ciekawe ile wzieli w szatni hehe Nie wierzyław nich do puki nie wzieli ??

Regulami czytaj kolego a nie wypowiadasz sie. Nie jest zabronione by rodzina kożystała z jednego forum :D Tym bardziej jak nie ma kłopotów z buraczeniem a ty ?? Także cichutko o.k no to nara Pewne EPOka mianeł i tak bedzie lol.

Prosze o ten numer faksu jak coś :D

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 05 kwie 2005, 22:31

Fajnie ze twoj ojciec ma tyle lat co ty. :P

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 05 kwie 2005, 22:43

No widziesz To Ci sprawa :D nie ?? szkoda że kasy nie ma tyle co ja ..... bo to było by jeszcze pięnkniesz niż piszesz ....

Na szczęście Ty masz tyle do gadanie co Del Piero w Juve czyli mało i nie bedzie tu "buraczył". Wileki Szu ... Zreszta jak redakcja uzna to sama zadziała Ty sie nie bój juz działała i pewnie jak złamie [ktoś] regulamin znów bedzie działać... na na szczęście nie łamie hehe :D ani Tata :D

Awatar użytkownika
vilden
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vilden » 06 kwie 2005, 0:23

_*For_zaza_Milan*_ pisze: Pewne EPOka mianeł i tak bedzie lol.
jak minela to czemu caly czas o tym gadasz? :?

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 06 kwie 2005, 0:37

Vilden bo to hasło mojej parti ACM do europerlamentu ......

A tak na powaznie to żeby uświadomic co nie którym co sie działo i dzieje bo chyba zapomnieli. Nie chodzi o to "zaczynać od nowa" tylko uswiadomić bo z Nim nie bede zaczynał z kim miałem juz sobie wyjaśniłem fakty to wyjaśniłem *hasło Pewna EPOka minałe* i to mnie cieszy że sie dogadaliśmy co do faktów .....

Pozdro

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 06 kwie 2005, 0:59

w takim razie jak ktos ma duza rodzine to moze sobie zalozyc 10 kont, tak? jestes zaza smieszny. jestem prawie pewien, ze to drugie konto jest ucieczka przed banem i za to powinienes byc ukarany. nie ma co pieprzyc farmazonow o tacie, mamie i wujku zenku. ja osobiscie bana bym ci nie dal, jedno bym zlikwidowal, a na drugim dolozyl wp do dziewiatki. wybor ktore bym zostawil tobie :D . tyle

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 06 kwie 2005, 1:18

No ale Ty osobiszcie nie masz nic do gadanie :D Jak chce to namów babcie stanie do pisanie to jest nie lada wyczyn ....

Także troche wyluzuj Zenek bo widze że macie większy problem jak by nastapił krach na forum :D Zreszta Tata czeka na numer faksu i powiedział że jak trzeba to sie skontaktuje z Redakcja :D hehe Pozdro

Ty sie nie martw o bany tylko Real w lidze jeszcze jest nadzieje choc Perez milczy :D Zycze powodzenia :D

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 707

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 06 kwie 2005, 11:16

Zaza ty sobie zdajesz sprawe ,że cały czas robisz z siebie idiote??Jeśli nie to Cie uświadamiam. Jeśli w regulaminie jest napisane ,że nie wolno posiadać dwoch kont to ban albo jedno usunąc a ostrzżenia zsumować proste.

P.S Smitu BAN 8) a miał być moderatorem :lol: . NIe wiedzałem ,że ludzi z klanu Eternals można banować. W sumie szkoda ,że go zbanowali miał tyle ciekawych pomysłów :lol:

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 06 kwie 2005, 11:30

No widziesz :roll: jak dobrze że nie masz nic do gadania. A idiote ?? hmm ciekawi mnie co myślisz o inny rzeczach ?? Ważniejszych ?? Czy Ty masz jak nie który kibice Juve nowego idola Zaze. ?? Bo widze że nie długo to bedziecie tu poruszać problemy natury osobistej !! Może warto temat załozyć ?? - Co Cie Boli ?? że aż tak Cie to boli ??

Smitu - Ban ?? Szkoda !! Za co to nie wiem ale ciekawe czy dostał go od osoby kompetentnej czy takie który tylko bije pkt. przed wyborami .....

Zreszta Smitu tam o Forum chodzi :roll: To nie bedzie problemu .....

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 06 kwie 2005, 13:16

takie pytanie: czemu kontradmiral smitu zostal zbanowany?

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”