Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 16 paź 2010, 18:34
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 16 paź 2010, 18:39
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 16 paź 2010, 19:00
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 17 paź 2010, 4:27
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 17 paź 2010, 13:17
Aker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 17 paź 2010, 13:23
Mam nadzieję, że masz przygotowane cytaty jak to Jacek jęczał że rywale grają ostro w jakimkolwiek meczuAker pisze:Także niech taki Wilshere nie jęczy, że ktoś gra agresywnie
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 17 paź 2010, 13:28
Chodziło mi bardziej o to by w przyszłości nie wymagał łagodnej gry na boisku, bo sam gra brutalnie. Mam nadzieję, że już tak agresywnie nie będzie faulował.fieldy pisze:dlaczego manipulujesz ?
Wenger apelował o to, by wszyscy piłkarze byli chronieni, nie tylko jego. To po pierwsze. Po drugie, Wilshere w przeciwieństwie do innych piłkarzy, nie polował przez cały mecz na nogi rywali, tylko spóźnił się ze wślizgiem. Kartka zasłużona, co przyznał Wenger, sam zawodnik i kibice Arsenalu. Nikt nie pisze, ze Wilshere is not that kind of player, co słychać było przy okazji łamanych nóg Eduardo, Ben Arfy, czy Ramseya (w stosunku do tych co te nogi łamali). Nikt go nie usprawiedliwia, tak jak robią to Mancini, Pulis, czy McLeish.Mam nadzieję, że masz przygotowane cytaty jak to Jacek jęczał że rywale grają ostro w jakimkolwiek meczuAker pisze:Także niech taki Wilshere nie jęczy, że ktoś gra agresywnie
Aker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 17 paź 2010, 16:20
Jack Wilshere przyznał, że zasłużył na czerwoną kartkę w dzisiejszym spotkaniu. Obiecał także uczyć się na błędach i w przyszłości zapobiegać takim sytuacjom.
Pomocnik Arsenalu otrzymał czerwoną kartkę tuż przed zakończeniem meczu po faulu na Nikoli Zigicu. 19-latek był skruszony, gdy mówił po meczu dla Arsenal.com, ale wciąż grozi mu dyskwalifikacja na trzy mecze za brutalne zachowanie.
„Chcę tylko powiedzieć, że źle zrobiłem, wchodząc wtedy tak ostro Zigicowi. Oczywiście w pełni zgadzam się z decyzją sędziego.” – mówił Anglik.
„Nie mam żadnych zastrzeżeń co do tej czerwonej kartki. Teraz mogę zostać zdyskwalifikowany na trzy mecze. Jestem bardzo rozczarowany, ale chcę tylko powiedzieć, że zasłużyłem na usunięcie z boiska.”
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 17 paź 2010, 16:33
Po prostu chciałeś się czegoś czepić, ale Ci nie wyszło.Aker pisze:Chodziło mi bardziej o to by w przyszłości nie wymagał łagodnej gry na boisku, bo sam gra brutalnie. Mam nadzieję, że już tak agresywnie nie będzie faulował.
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 17 paź 2010, 16:42
Ale chyba nie chcesz tu porównywać Jacka z takimi idiotami jak Henry, De Jong czy chociażby wczesny BartonAker pisze:Chodziło mi bardziej o to by w przyszłości nie wymagał łagodnej gry na boisku, bo sam gra brutalnie.
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 17 paź 2010, 16:42
Ale chyba nie chcesz tu porównywać Jacka z takimi idiotami jak Henry, De Jong czy chociażby wczesny BartonAker pisze:Chodziło mi bardziej o to by w przyszłości nie wymagał łagodnej gry na boisku, bo sam gra brutalnie.
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: prawiehenry » 17 paź 2010, 22:38
Proszę tylko Henry'ego nie obrażaćDuch pisze:Ale chyba nie chcesz tu porównywać Jacka z takimi idiotami jak Henry...
prawiehenry
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 17 paź 2010, 23:46
Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rbortniczuk » 18 paź 2010, 9:47
chodziło o Henrego z Wolvesprawiehenry pisze:Proszę tylko Henry'ego nie obrażaćDuch pisze:Ale chyba nie chcesz tu porównywać Jacka z takimi idiotami jak Henry...
rbortniczuk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 18 paź 2010, 13:36
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio